Με Κρομμύδα παραμένει  δυνατή η Αναγέννηση Έμπωνας

Το ντόπιο στοιχείο θέλει να διατηρήσει η Αναγέννηση όσον αφορά το χαρακτήρα του δυναμικού της και στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας, που θα λάβει μέρος τη νέα περίοδο.

Έχοντας άθικτο ένα μεγάλο μέρος του βασικού κορμού τους, οι Μπωνιάτες θα κάνουν δύο με τρεις προσθήκες ουσίας για την καλύτερη δυνατή παρουσία τους στη διοργάνωση.

Πάνω λοιπόν στο πλαίσιο αυτό, οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν χθες την ανανέωση συνεργασίας με το Γιώργο Κρομμύδα, έναν μεσοαμυντικό υπερπολύτιμο, ώστε να έχει η ομάδα σοβαρή παρουσία. Τις επόμενες μέρες θα συνεχιστούν οι επαφές και με άλλους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ για την ανανέωση συνεργασίας.

Η ανακοίνωση: «Ο ΜΑΣ ‘’Αναγέννηση Έμπωνα’’ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Κρομμύδα Γιώργο. Με την ανανέωση αυτή κρατάμε σχεδόν σύσσωμο το ρόστερ της περσινής σεζόν, καθώς ο βασικός κορμός θα είναι σχεδόν ο ίδιος.

Οι κύριοι λόγοι που ο Γιώργος αποδέχτηκε την πρόταση του συλλόγου είναι η συνεργασία με τον προπονητή Φιλήμονα Μιχαλάκη, καθώς και η νέα διοίκηση! Να ευχηθούμε στο Γιώργο καλή ποδοσφαιρική σεζόν και φυσικά υγεία!»