Συγκινητική ανακοίνωση  της οικογένειας Γεωργαντά

Νικητής βγήκε από τη σκληρή μάχη που έδωσε, μετά το σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο ατύχημα, ο ποδοσφαιριστής του Ευκλή Κώστας Γεωργαντάς.

Η οικογένειά του θέλησε να πει, μέσα από ανακοίνωσή της, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που στάθηκαν στο πλευρό του και έδωσαν και στην ίδια κουράγιο, στις δύσκολες στιγμές που πέρασε:  

«Μετά από αυτή τη δύσκολη περιπέτεια που πέρασε ο αγαπημένος μας Κώστας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν στην αποκατάσταση της υγείας του. Ιδιαίτερα τους γιατρούς του νοσοκομείου Ρόδου για την έγκαιρη επέμβαση που έκαναν και κράτησαν τον Κώστα στη ζωή, ειδικά στα πρώτα κρίσιμα εικοσιτετράωρα.

Τον πρόεδρο του Εθνικού Αρχίπολης Τάσο Τσακίρη, τη διοίκηση του Ευκλή Σορωνής και ειδικότερα τον πρόεδρο Δημήτρη Τομάζο καθώς και όλο τον κόσμο της Σορωνής. Επίσης, τους βουλευτές Δωδεκανήσου Δημήτρη Γάκη και Δημήτρη Κρεμαστινό, όπως και τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ που μεσολάβησαν ώστε να μεταβεί ο Κώστας στην Κρήτη. Ακόμη, όλους τους γιατρούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Κρήτη(ΠΑΓ.ΝΗ) για τη φροντίδα που του παρείχαν όλο αυτό το διάστημα, όπως και όλο τον κόσμο που έσπευσε να δώσει αίμα όταν χρειάστηκε.

Τέλος, το πιο μεγάλο ευχαριστώ ανήκει σε όλους εσάς όπου με τα εκατοντάδες μηνύματα σας μας δίνατε στήριξη και κουράγιο και το κυριότερο μεταφέρατε την θετική σας αύρα στον Κώστα. Αυτή η περιπέτεια που είχε να είστε σίγουροι ότι θα τον βγάλει πιο δυνατό από ποτέ....Άλλωστε είναι μαχητής και δεν ξέρει να χάνει και το απέδειξε για ακόμα μια φορά! Σας ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας».