Ποδηλασία: Πρωταθλήτρια η Τσαβαρή στο χρονόμετρο

Ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης και η Ελένη Τσαβαρή αναδείχθηκαν πρωταθλητές στην ατομική χρονομέτρηση, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου που γίνεται στην Ξάνθη.

Ο Τζωρτζάκης διένυσε τα 47,3 χλμ. του αγώνα της Παρασκευής σε 1:02.23, αφήνοντας πίσω του τον Χαράλαμπο Καστραντά (ΠΟΗ Κάστρου) 1:02.58 και τον Στέλιο Φαραντάκη (Sojasun Espoir) 1:03.31.

Ο Κυριάκος Παπασταματάκης από το Ροδήλιο ήταν 14ος με 1.06.20 και ο Γιάννης Μπούσδρας του Διαγόρα 43ος με 1.14.40.

Στις γυναίκες, πίσω από την Ελένη Τσάβαρη (ΠΣ Ρόδου Μεσόγειος) με 39.12, τερμάτισαν η Βαρβάρα Φασόη (Ολυμπιακός Περιστερίου-Χαϊδαρίου) 39:32 και η Άννα-Μαρία Ζόγλη (Κρόνου Νικαίας) 40:12.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο «Μεσόγειος» μετά τη νίκη της Ελένης Τσαβαρή, που έχει όπως παρακάτω:

«Διαψεύδοντας για μια ακόμα φορά κάποιες ανυπόστατες δημοσιεύσεις, που έλεγαν ότι δεν έχει φέτος την δυνατότητα να υπερασπιστεί τον τίτλο της στην ατομική χρονομέτρηση, η Ελένη Τσαβαρή, έστειλε το μήνυμα από την μακρινή Ξάνθη, ότι ποτέ δεν πρέπει να υποτιμάς την καρδιά του πρωταθλητή, κι υπερασπιζόμενη τον τίτλο της, αναδείχτηκε πρωταθλήτρια για το 2017, συνεχίζοντας την παράδοση της στις ατομικές χρονομετρήσεις σε πίστα και δρόμο!
Επίσης, ο σύλλογος μας θεωρεί υποχρέωση του, να συγχαρεί και τον προπονητή μας κο Τάντη, για την επιτυχία της αθλήτριας μας, που ήταν κι ο ένας από τους αντικειμενικούς στόχους της χρονιάς!»