Στην Εθνική ομάδα η Μαριέττα Φιλιππάκου

Ο Στέφανος Σοϊλεμές ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών και των ποδοσφαιριστριών που θα συμμετάσχουν στις προπονήσεις των Εθνικών Ομάδων Ανδρών και Γυναικών στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους ενόψει των υποχρεώσεών τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που θα διεξαχθούν στο Ναζάρε της Πορτογαλίας 5-10 Ιουλίου.

Οι προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών είναι προγραμματισμένες για τις 26-27-28 Ιουνίου (ώρες 18:00, 18:00, 11:00, αντίστοιχα) και θα διεξαχθούν στο γήπεδο Άμμου Παλλήνης, ενώ στα ονόματα περιλαμβάνεται κι αυτό της Μαριέττας Φιλιππάκου. Η πρώην διαιτητής εντάχθηκε στο δυναμικό του ΑΣΤΙΡ, του μοναδικού δωδεκανησιακού σωματείου αναγνωρισμένου με τμήμα ποδοσφαίρου σε άμμο κι έτσι θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να αγωνιστεί με τα εθνικά μας συγκροτήματα.

Η αποστολή είναι η ακόλουθη:
Κορομπίλια ΚωνσταντίναΑΟ Κεφαλληνία
GK Μελάκη Δανάη ΑΟ Κεφαλληνία

Κοσσόβα Δήμητρα ΑΟ Κεφαλληνία
Μισιρλή Ξανθή ΑΟ Κεφαλληνία
Νικολάου Ειρήνη ΑΟ Κεφαλληνία

Καμαριανού Ελένη ΑΟ Κεφαλληνία
Πότσιου Μαρία ΑΟ Κεφαλληνία
GK Στεφανοπούλου Ευαγγελία ΑΟ Κεφαλληνία

Μελισσού Ιωάννα Άτλας ΑΟ
Μυλωνά Κωνσταντίνα Άτλας ΑΟ
Zντράβκοβιτς Σουζάνα Άτλας ΑΟ

Λαζαρή Αναστασία Άτλας ΑΟ
Φιλιππάκου Μαριέττα ΑΣ Τριαντών Ιάλυσος
Δαμίγου Μαρία-Άννα Φίλιππος Αθ.

GK Κλώνου Αφροδίτη Ένωση Ξυλοκάστρου
Κουρκουζέλη Ειρήνη Ένωση Ξυλοκάστρου
Λιάπη Σπυριδούλα Ένωση Ξυλοκάστρου

 Η Μαριέττα Φιλιππάκου σε παλιά της συμμετοχή σε τουρνουά beach Soccer στο νησί μας, βραβεύεται από τον πρόεδρο τςη ΕΠΣΔ, Παναγιώτη Διακοφώτη Η Μαριέττα Φιλιππάκου σε παλιά της συμμετοχή σε τουρνουά beach Soccer στο νησί μας, βραβεύεται από τον πρόεδρο τςη ΕΠΣΔ, Παναγιώτη Διακοφώτη