Με Πάσχο στον πάγκο ο Εθνικός Αρχίπολης

Πολλή δουλειά για το ανανεωμένο διοικητικό σχήμα στον Εθνικό και τη δημιουργία ουσιαστικά μιας «νέας» ομάδας στη Γ’ Κατηγορία με σαφώς άλλο …πρόσωπο σε σχέση με το προηγούμενο πρωτάθλημά της.

Κατ’ αρχάς χθες ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Βαγγέλης Πάσχος, ένας νέος με εμπειρίες από τα τοπικά πρωταθλήματά μας ως ποδοσφαιριστής. Είναι ένα …στοίχημα για τη διοίκηση των «μπλε», καθώς ο νεαρός τεχνικός θα δουλέψει για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο πόστο.

Από κει και πέρα, υπάρχουν πολλές ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, αφού παραμένουν στην Αρχίπολη οι Γιώργος Τσακίρης, Κυριάκος Στελλάς, Δημήτρης Φλεβάρης, Μιχάλης Φλεβάρης, Πέτρος Κήπουλας, Παντελής Σαββάκης, Νίκος Κωστομοίρης, Κυριάκος Κωστομοίρης και Σταμάτης Μοσχούς.

Παρελθόν αποτελούν για τον Εθνικό οι Κυριάκος Μπαδιεριτάκης Δημήτρης Καραγιάννης αλλά και ο Ιωσήφ Ζααλούκ που θα βρεθεί εκτός Ρόδου λόγω των σπουδών του.  Συζητήσεις θα γίνουν με τους Κυριάκο Αλευρόπουλο, Κυριάκο Τζαβάρα και Γιώργο Ορφανό για ανανέωση της συνεργασίας τους, ενώ υπάρχει η επιθυμία για την απόκτηση του Χουσεΐν Αϊντενίζ και του Μιχάλη Κοσμά από τον Απόλλωνα Καλυθιών.