Άνεμος αισιοδοξίας στα Μάσσαρι

Πριν από μόλις λίγες εβδομάδες, οι φίλοι του Αστέρα Μασσάρων δεν γνώριζαν αν η αγαπημένη ομάδα τους έδινε το παρών στο ραντεβού την κλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος του επόμενου πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας.  Σήμερα όχι μόνο είναι βέβαιοι για τη συμμετοχή της, αλλά ταυτόχρονα έχουν κάθε λόγο να περιμένουν τη νέα σεζόν όντας αισιόδοξοι για μία καλή πορεία.

 Το περασμένο σαββατοκύριακο εξελίχθηκε για τη διοίκηση του Μιχάλη Χατζηκώστα και για τον προπονητή Σάββα Σταυρίδη, ιδανικά, με σημαντικές συμφωνίες που ήρθαν μαζεμένες.

 Η προσπάθεια για την παραμονή του έμπειρου επιθετικού Γιώργου Πλαγγέντη και την επιστροφή του επίσης επιθετικού και αδερφού του Λευτέρη (φέτος έπαιξε για το Διγενή) ευοδώθηκε, ενώ χωρίς δυσκολίες ολοκληρώθηκε και η προσπάθεια απόκτησης του τερματοφύλακα Γιώργου Φαρμακαλή, καθώς και του ακραίου αμυντικού Γιώργου Κοτσίκου, αμφότερων από τον Άρη Αρχαγγέλου.

 Επιπλέον, ποδοσφαιριστής του Αστέρα είναι από το βράδυ του Σαββάτου και ο Μιχάλης Κρητικός, μέχρι πρότινος αθλητής της Κύπρου.

 Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του σωματείου των Μασσάρων καλωσορίζει τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές και τους εύχεται να έχουν μία καλή και δημιουργική ποδοσφαιρική χρονιά, με πολλές επιτυχίες.

 Το ίδιο θέλει να ευχηθεί μελλοντικά και στον πρώην ακραίο αμυντικό των Ιπποτών Αντώνη Σώτα, τον τελευταίο ποδοσφαιριστή που έχει βάλει στο «στόχαστρό» της.

 Με το ρόστερ της ομάδας σχεδόν κλεισμένο και πλήρες, οι Μασσαρενοί στρέφουν πλέον το ενδιαφέρον τους στην οργάνωση των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του σωματείου και στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, με την προσδοκία η τοπική κοινωνία να ανταποκριθεί και να δώσει στον Αστέρα την ώθηση που του είναι απαραίτητη.