Το summer camp του Ιππότη

Ο Σκακιστικός Σύλλογος Ρόδου “Ιππότης”  προσκαλεί όλους τους φίλους του αθλήματος στο 6ο κατά σειρά summer camp, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 17 έως 29 Ιουλίου στην έδρα του επί της Πίνδου 1, στη Ρόδο.

Το summer camp περιλαμβάνει στην αρχή του προγράμματος της κάθε ημέρας μάθημα χωρισμένο σε τρία επίπεδα: αρχάριο, ενδιάμεσο και προχωρημένο.

Ως εκ τούτου, το κάθε ένα από τα παραπάνω διδάσκεται από διαφορετικό προπονητή.
Στη συνέχεια ακολουθεί διάλειμμα με κολατσιό, το οποίο συνοδεύεται από διαδραστικά παιχνίδια, στα οποία ενσωματώνεται και το σκάκι με δημιουργικό τρόπο, έχοντας σκοπό την καλύτερη κατανόηση του παιχνιδιού και την εκγύμναση της δημιουργικής σκέψης.

Όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως επιπέδου, χωρίζονται σε ομάδες ανάλογα με τον συνολικό αριθμό και διαγωνίζονται κατ’ αυτόν τον τρόπο σε κάθε παιχνίδι όπου λαμβάνουν αντίστοιχους πόντους.

 Η απόδοση πόντων δεν αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα του κάθε παιχνιδιού αλλά επίσης βαθμολογείται: η προσοχή στις οδηγίες του εκπαιδευτή αλλά και στον αρχηγό της ομάδας, καθώς και η προσπάθεια (ειδικά των πιο μικρών μελών της κάθε ομάδας).

Όλα τα παραπάνω θα λαμβάνουν χώρα κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 18.00-21.00 από τις 17 έως και τις 28 Ιουλίου.
Τέλος, το Σάββατο 29 Ιουλίου θα γίνει αποχαιρετιστήρια γιορτή με περισσότερα παιχνίδια και εκπλήξεις!

Πληροφορίες/ δηλώσεις συμμετοχής: 22410 35502 (καθημερινά 17.00-20.00), 6948141961
e-mail: cc.ippotis@gmail.com