Μηχανάκια POS στην Κοιλάδα των Πεταλούδων

Μηχανάκια POS τοποθετούνται πλέον και στην Κοιλάδα των Πεταλούδων ενώ σε λίγες ημέρες αναμένεται να λειτουργήσουν και τα τουρνικέ στην είσοδο, απόφαση που κρίθηκε απαραίτητη καθώς, τα προηγούμενα χρόνια, υπήρξε και απώλεια εσόδων.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, χθες, μετέβη στην Κοιλάδα, ο Δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Σάββα Διακοσταματίου και τον Πρόεδρο της ΔΕΡΜΑΕ κ. Γιώργο Κακούλη.

Η επίσκεψη είχε να κάνει με αυτό ακριβώς, δηλαδή την παραλαβή των POS, και τη διευθέτηση του θέματος της εισόδου με την τοποθέτηση μπαρών ή των λεγόμενων τουρνικέ. Μάλιστα, αυτά πρόκειται να τοποθετηθούν την ερχόμενη Πέμπτη.

Στόχος είναι, βέβαια, ο εκσυγχρονισμός της εισόδου στην Κοιλάδα αφού τα προηγούμενα χρόνια παρατηρούνταν απώλεια εσόδων.

Τέλος, χθες, η επίσκεψη του Δημάρχου και των συνεργατών του είχε να κάνει και με τη διευθέτηση κάποιων πρακτικών ζητημάτων, όπως την τοποθέτηση των τουρνικέ σε σημεία που να μην εμποδίζεται η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων.