Χωρίς ρεύμα θα μείνουν  14 νοικοκυριά στη Λέρο

Χωρίς ρεύμα, κινδυνεύουν να μείνουν 14 νοικοκυριά στο νησί της Λέρου, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Το γεγονός επισημαίνει ο δήμαρχος Λέρου κ. Μ. Κόλιας, ο οποίος έστειλε χθες επιστολή στη ΔΕΗ επισημαίνοντας και το γεγονός ότι πρόκειται να υπάρξει καύσωνας.  Συγκεκριμένα αναφέρει στην επιστολή του τα εξής:

“Αξιότιμε κύριε Μπριάνη,
Με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκα για την επικείμενη διακοπή ηλεκτροδότησης 14 νοικοκυριών της Λέρου, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τη ΔΕΗ, τη στιγμή που στο Δήμο μας λάβαμε έκτακτο Δελτίο Καιρικών Φαινομένων σύμφωνα με το οποίο τις επόμενες ημέρες οι θερμοκρασίες θα ξεπεράσουν τους 40ο κελσίου.

Όπως γνωρίζετε, κατόπιν σχετικής επικοινωνίας, οι συμπολίτες μας που κινδυνεύουν με διακοπή ηλεκτροδότησης προσπαθούν εδώ και μέρες να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τα κεντρικά γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ, καθώς και με τα τηλέφωνα των γραφείων σας στην Κω, προκειμένου να προσχωρήσουν σε διακανονισμό των οφειλών τους, αλλά δυστυχώς στα τηλέφωνα δεν απαντάει κανένας!

Για τους παραπάνω λόγους σας καλούμε όπως μεριμνήσετε αρμοδίως για την ανακοπή των διακοπών ηλεκτροδότησης, μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση αναφορικά με τις καιρικές συνθήκες, αλλά και με το πρόβλημα επικοινωνίας των ενδιαφερόμενων συμπολιτών μας με τις υπηρεσίες σας. Σας διαβιβάζουμε συνημμένα το Έκτακτο Δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ, το οποίο ισχύει από την Τετάρτη 28-06- 2017 έως και την Κυριακή 02-07- 2017. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Ο Δήμαρχος Λέρου
Κόλιας Μιχαήλ”.