Δύο, τα πρώτα μεταγραφικά  αποκτήματα του Διαγόρα

Τις δύο πρώτες μεταγραφές του ανακοίνωσε χθες ο «γηραιός» της πόλης μας. Ο Διαγόρας κάνει αρχή στις μεταγραφικές του κινήσεις, με παίκτες από τον εκτός Ρόδου μεταγραφικό χώρο και όπως όλα δείχνουν, οι επιλογές αφορούν παίκτες αφ’ ενός μεν με παραστάσεις στις μεγάλες κατηγορίες και αφ’ ετέρου νεαρής ηλικίας και με φιλοδοξίες.

Ο Διαγόρας ανακοίνωσε την απόκτηση των  Χαράλαμπου Γεωργίου ο οποίος αγωνιζόταν στον Διαγόρα Σεβαστής ομάδα Γ΄Εθνικής Κατηγορίας  και Κυριάκου Ευαγγελιδάκη ο οποίος φορούσε τη φανέλα της Καλλονής, για τους οποίους η ανακοίνωση του «γηραιού» αναφέρει:   

«Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει δύο ονόματα ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν την ομάδα στην Γ’ Εθνική κατηγορία, περιόδου 2017-2018.
Πρόκειται για τους:
Χαράλαμπο Γεωργίου, 21 ετών που αγωνίζεται  στη θέση του επιθετικού. Πέρσι αγωνιζόταν στο Διαγόρα Σεβαστής.
Κυριάκο Ευαγγελιδάκη, ετών 23, ακραίος αμυντικός. Τελευταία του ομάδα η Καλλονή Μυτιλήνης.
Ο ‘’Γηραιός’’ τους εύχεται υγεία και επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά».

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΣΑΜΟΛΑΔΑΣ
Σε ενίσχυση στον άσσο προέβη χθες και επίσημα ο Διαγόρας, όπως άλλωστε αναμενόταν, μετά την λύση της συνεργασίας με τους Μιχάλη Κεφάλα και Γιώργο Δαρζέντα.  Ο «γηραιός» της πόλης μας, ανακοίνωσε  την επιστροφή στην ομάδα του «δικού του» τερματοφύλακα Κώστα Σαμολαδά, ο οποίος αγωνιζόταν πέρυσι με τη φανέλα του Ευκλή.
Ο προπονητής τερματοφυλάκων Νίκος Αλεξανδρίδης αλλά και οι υπόλοιποι προπονητές της ομάδας, τον γνωρίζουν καλά και σαν χαρακτήρα αλλά και σαν ταλαντούχο τερματοφύλακα

Ο Κώστας Σαμολαδάς εδώ με τον συμπαίκτη του στον Ευκλή Γιάννη ΜακαρούναΟ Κώστας Σαμολαδάς εδώ με τον συμπαίκτη του στον Ευκλή Γιάννη Μακαρούνα

Η σχετική ανακοίνωση της Διοίκησης των «κυανέρυθρων» αναφέρει:
«H Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει την επιστροφή του Κωσταντίνου Σαμολαδά στην ανδρική ποδοσφαιρική ομάδα. Ο νεαρός και ταλαντούχος τερματοφύλακας ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του «Γηραιού» και εντάσσεται στο νέο ρόστερ του Διαγόρα της Γ΄Εθνικής”.
Αμέσως μετά την επιστροφή του, ο Σαμολαδάς ζήτησε κι έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:
«Θα ήθελα πρώτα απ΄ όλα να ζητήσω συγνώμη από τον Αντιπρόεδρο του Γ.Σ. Διαγόρας  κ. Μαίο Καμπουράκη για τα όσα δήλωσα δημόσια πέρσι, όταν έφυγα από την ομάδα. Ήταν αυτός που αμέσως ανταποκρίθηκε στη δική μου επιθυμία να πάρω το δελτίο μου, δίχως καμία αντίρρηση.

Ζητώ συγνώμη και από τη Διοίκηση, τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου.
Δυστυχώς, βρέθηκα σε περίοδο σύγχυσης στο τέλος των περσινών Πανελληνίων σχολικών εξετάσεων, με αποτέλεσμα να προχωρήσω στις άστοχες δηλώσεις.
Το Διαγόρα τον αγαπώ και δεν το έκρυψα. Τον σέβομαι και χαίρομαι που θα τον υπηρετήσω ξανά.
Θα είναι μια δύσκολη χρονιά και θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά από την αρχή.
Ο «Γηραιός» είχε, έχει και θα έχει πάντα υψηλούς στόχους».

Ο Κυριάκος Ευαγγελιδάκης είναι από χθες παίκτης του Διαγόρα Ο Κυριάκος Ευαγγελιδάκης είναι από χθες παίκτης του Διαγόρα