Συναντήσεις του Δημάρχου με τους φίλους της Ρόδου, Έρβιν Κούμαν και Πάνο Παπαδόπουλο

Στο πλαίσιο των συναντήσεων, ο κος Χατζηδιάκος υποδέχθηκε στο γραφείο την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 τον βοηθό προπονητή της Έβερτον και πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ολλανδίας κο Έρβιν Κούμαν, με τον οποίο είχε εποικοδομητική συζήτηση γύρω από τα θέματα του αθλητισμού και το ποδόσφαιρο, παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτισμού κου Τέρη Χατζηϊωάννου και του Προέδρου του ΔΟΠΑΡ κου Στέφανου Κυριαζή.

Ο δήμαρχος, ενημέρωσε για τις προθέσεις του δήμου, για την καθιέρωση διεθνούς κλαπ ποδοσφαίρου για νεαρές ηλικίες και ακολούθως αναφέρθηκε στις ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες της Ρόδου, που ενθαρρύνουν τη φιλοξενία μεγάλων ποδοσφαιρικών κλαπ της Ευρώπης, για την έναρξη και ολοκλήρωση της προετοιμασίας τους.

Επιπρόσθετα ζήτησε τη συνεργασία του κου Κούμαν στην οργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων με επίκεντρο το ποδόσφαιρο και αναφέρθηκε στις αθλητικές δομές του δήμου , που επιτρέπουν την φιλοξενία πολλαπλών δράσεων.

 

 

Ο κος Κούμαν επισκέπτεται τη Ρόδο για 35ή φορά καθώς τη θεωρεί δεύτερη πατρίδα του και εξέφρασε την πεποίθηση του να ενισχύσει τις προσπάθειες του δήμου Ρόδου στην ανάπτυξη του αθλήματος και την προώθηση του αθλητικού τουρισμού.

Τους τρόπους προώθησης της Ρόδου στο παγκόσμιο στερέωμα και στα οφέλη που θα προκύψουν από τη διαφημιστική δαπάνη, από τον ευρύτερο τηλεοπτικό χρόνο προβολής των μνημείων και των ιδιαίτερων σημείων του νησιού, μέσα από τη βιομηχανία της μόδας, συζήτησαν την Τετάρτη 28 Ιουνίου στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος με τον διεθνούς φήμης σχεδιαστή κο Πάνο Παπαδόπουλο.

 

 

Παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτισμού κου Τέρη Χατζηϊωάννου, και του Προέδρου του ΙΝΚΑ Ρόδου κου Γιώργου Ευγενικού, συζητήθηκαν οι προϋποθέσεις επικείμενης συνεργασίας του Δήμου Ρόδου με το Σχεδιαστή και την οργάνωση στοχοποιημένων δράσεων, που θα ωφελήσουν τη Ρόδο στην παγκόσμια αγορά.

Ο κος Χατζηδιάκος ευχαρίστησε τον κο Παπαδόπουλο, που επιλέγει τη Ρόδο για να προωθήσει τις νέες δημιουργίες του και τόνισε πως «ο Δήμος Ρόδου θα σταθεί αρωγός σε δράσεις και ενέργειες που στόχο έχουν να ενισχύσουν της προσπάθειες της δημοτικής αρχής στην προβολή της Ρόδου».