Ούτε ζέστη, ούτε  κρύο... στο «Ροδίων Άθλησις»

Στο «Ροδίων Αθλησις» ο καταρτισμός των Ομίλων της  Α2 Κατηγορίας των ανδρών στο βόλεϊ  δεν προκάλεσε… ούτε ζέστη ούτε κρύο.

Υπάρχει φυσικά το «άγνωστο» στο μεγαλύτερο ποσοστό των συλλόγων του Ομίλου, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Όπως σχετικά έγινε γνωστό, οι «Ρόδιοι» θα αντιμετωπίζουν στη φετινή πορεία τα… εμπόδια που θα προκύπτουν ένα –ένα και σύμφωνα με τις δυσκολίες που κρύβει κάθε παιχνίδι, κάτι που τόνισε ιδιαίτερα στις δηλώσεις του, ο εκ των υπευθύνων της ανδρικής ομάδας του βόλεϊ Γιώργος Τριχιάς.

«Δεν είναι εύκολος ο Όμιλος, αλλά ούτε και δύσκολος. Σε αυτόν οι μόνες ομάδες που ξέρουμε είναι οι Αθλοπαιδιές και ο Ιωνικός.

Οι υπόλοιπες χωρίζονται σε δυο άλλες κατηγορίες αν μπορούμε να τις πούμε έτσι… Εκείνες που παραδοσιακά γνωρίζουν πολλά από το βόλεϊ όπως το Μαρκόπουλο, η Δραπετσώνα, η Αργυρούπολη και η ΕΑ Πατρών, αλλά κι εκείνες που μας είναι τελείως άγνωστες όπως η ΑΕΚ, ο Φοίβος και ο ΑΟ Αιγιαλέων.

Αυτό που έχουμε να κάνουμε αρχικά, είναι να προετοιμαστούμε σωστά, συλλέγοντας στο χρόνο που μας απομένει μέχρι το ξεκίνημα του πρωταθλήματος στοιχεία για όλους τους αντιπάλους μας. Θα αντιμετωπίζουμε κάθε ματς ξεχωριστά, επιδιώκοντας το καλύτερο δυνατόν και σε αυτό το πρωτάθλημα».

Παράλληλα δεν αποκλείεται τις αμέσως επόμενες μέρες, να ανακοινωθούν –όπως άλλωστε προβλέπει ο σχεδιασμός- και τρεiς μεταγραφές για το «Ροδίων». Η διοίκηση έχει έρθει ήδη σε επαφή με τους παίκτες αυτούς, που αναμένεται να βοηθήσουν πολύ την Ροδίτικη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα.