Πετυχημένη ανόρυξη γεώτρηξης στο Ασκληπειό

Με επιτυχία στέφθηκε η δοκιμαστική ανόρυξη γεώτρησης στο Ασκληπιειό, όπως ενημέρωσε με χθεσινή της ανακοίνωση, η Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Μαρία Παπαβασιλείου.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:
“Επειδή σε αυτόν τον τόπο, πραγματικά,  υπάρχουν άνθρωποι που νυχθημερόν αγωνιούν, πασχίζουν, παλεύουν με δαίμονες των καιρικών συνθηκών αλλά και κολυμπούν στην τρικυμία,  αισθάνομαι την ανάγκη να "φωνάξω" για τα ευχάριστα γεγονότα,  που δεν προκύπτουν τυχαία αλλά ούτε και ως ο "από μηχανής Θεός" !

Με σωστή πρόβλεψη, οργάνωση, προγραμματισμό, έλεγχο και ενημέρωση,  που αποτελούν βασικά στοιχεία της αποδοτικότητας, αλλά και της αποτελεσματικότητας κάθε οργανισμού, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι εστέφθη  με επιτυχία η νέα δοκιμαστική ανόρυξη γεώτρησης στην Δημοτική Κοινότητα Ασκληπιείου, στην περιοχή "Πουλουδιά", από την οποία θα αντλούμε 30 - 40 κυβικά ανά ώρα με την άμεση αξιοποίηση αυτής.

Ως γνωστόν, οργανισμός και μάλιστα ζωντανός  που απαρτίζεται από το ανθρώπινο κυρίως στοιχείο, είναι και ο Δήμος, η Δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και άρδευσης Ρόδου, η Δημοτική κοινότητα Ασκληπιείου που ανήκει  στον ενιαίο μας Δήμο. Γι' αυτό οφείλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, τον Δήμαρχο Ρόδου,  κο Φώτη Χατζηδιάκο, όλο το υπηρεσιακό και επιστημονικό προσωπικό της ΔΕΥΑΡ αλλά και το Δ.Σ με τον νυν πρόεδρο κο Μανωλάκη, τον τέως πρόεδρο κο Τσίκκη, τον αντιπρόεδρο κο Καρατζιά, τον κο Πάλλα, τον κο Μπόυκλα, τον κο Στάγκα  τον δικό μας συγχωριανό και πολύ καλό γνώστη της περιοχής, τον κο Ζανεττούλλη.  

Οι προσπάθειες του εργολάβου κου Τερζόπουλου,  στέφθηκαν με επιτυχία,  και το ΎΨΙΣΤΟ ΑΓΑΘΟ, το ΝΕΡΟ,  αναβλύζει από την ευλογημένη μας ΓΗ του Ασκληπιείου !
Η ανόρυξη με επιτυχία της νέας γεώτρησης δεν είναι το μόνο ευχάριστο γεγονός για την Δημοτική Κοινότητα Ασκληπιείου. Σε μια άμεση χρονικά, δήλωσή μου, θα δημοσιοποιηθεί ο ετήσιος απολογισμός και τα πεπραγμένα  για το έτος 2016-2017, πιστή όπως πάντα στην ετήσια ενημέρωση των πολιτών.

Με τον απόλυτο σεβασμό,
Η πρόεδρος Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινότητας  Ασκληπιείου,
Μαρία Εμμ. Παπαβασιλείου”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ