Κάλλιστος Διακογεωργίου: “Συνεχίζουμε την προσπάθεια με τον ίδιο ζήλο”

Ο πρόεδρος του ΓΣ Δωδεκάνησος και εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος σε θέματα πολιτισμού, Κάλλιστος Διακογεωργίου, έκανε το δικό του απολογισμό για το φάιναλ φορ του πρωταθλήματος μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο κι έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια.

Χαρακτηριστικά, τόνισε: «Μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε το φάιναλ φορ στην Κω, με την παρουσία δεκάδων φιλάθλων και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην Ελλάδα, ο ΓΣ Δωδεκάνησος θα συνεχίσει το σπουδαίο έργο του, με τους υψηλούς στόχους να συνεχίζονται για την ομάδα μας.

Η φιλοσοφία όλων μας μέσα στο σωματείο δεν είναι αποκλειστικά το αγωνιστικό κομμάτι αλλά ν’ αναδείξουμε αξίες, να βγάλουμε τα παιδιά από τα σπίτια τους και να τα φέρουμε κοντά στον αθλητισμό. Είμαστε πραγματικά πολύ υπερήφανοι διότι ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος επιτελεί κοινωνικό έργο από κάθε άποψη. 

Μέσα στην ομάδα, έχουν δημιουργηθεί στενοί δεσμοί φιλίας και σχέσεις ζωής. Μέσα από την ομάδα αυτή, έχουν δημιουργηθεί οικογένειες και είμαι βέβαιος ότι αυτό θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, πάνω σε στέρεες βάσεις και γερά θεμέλια.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, με τον ίδιο ζήλο, την ίδια όρεξη κι ετοιμάζουμε τα πλάνα μας για την επόμενη σεζόν».

Εξάλλου, συνεχίζονται οι συζητήσεις του προπονητικού διδύμου (Μιχάλης Χατζηδημητρίου και Γιώργος Μποσγανάς), το οποίο εντός των επόμενων ημερών θα παραδώσει στον πρόεδρο Κάλλιστο Διακογεωργίου την τεχνική έκθεση για τα σχέδια της νέας αγωνιστικής περιόδου.  Ο στόχος του ΓΣ Δωδεκάνησος είναι να προετοιμαστεί κατάλληλα εν όψει των επόμενων επίσημων υποχρεώσεών του και φυσικά  να παίξει ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.