Συμβουλές και οδηγίες από  τον Σωτήρη Μανωλόπουλο στην Ακαδημία Καλύμνου

Τον πρώτο επίσημο προσκεκλημένο τους υποδέχθηκαν χθες το πρωί οι νεαροί συμμετέχοντες και συμμετέχουσες του προπονητικού camp που διοργανώνει η Ακαδημία Καλύμνου στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Σωτήρης Μανωλόπουλος, έδωσε το «παρών» κατά τη διάρκεια της 3ης μέρας του camp, μίλησε στα παιδιά, τα συμβούλεψε και στη συνέχεια τα καθοδήγησε σε μία σειρά από ασκήσεις εκμάθησης και βελτίωσης των βασικών στοιχείων του μπάσκετ. Ήταν πολύ προσιτός και ιδιαίτερα ευδιάθετος και δε χάλασε χατίρι σε κανένα από τα δεκάδες μικρά παιδιά που συμμετέχουν στο camp και ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του!

 

 

Η Ακαδημία εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με την παρουσία του Σωτήρη Μανωλόπουλου στη διοργάνωση: «Συνεχίστηκε για 3η ημέρα με απόλυτη επιτυχία το Καλοκαιρινό Camp  της Ακαδημίας, στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Καλύμνου.

Σήμερα (σ.σ. χθες) οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες είχαν τη χαρά και την τιμή να υποδεχθούν στο Camp τον προπονητή της ΑΕΚ, κ. Σωτήρη Μανωλόπουλο, και τον γνωστό δημοσιογράφο, κ. Θανάση Ασπρούλια.

Ο κ. Μανωλόπουλος, αφού μίλησε στα παιδιά για θέματα μπάσκετ, έλυσε όλες τις απορίες τους και στη συνέχεια έκανε ο ίδιος προπόνηση στα μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά, δείχνοντάς τους στην πράξη σειρά ασκήσεων.

Στο τέλος της ημέρας, με πολλή υπομονή, υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με όλα τα παιδιά και με το καθένα χωριστά. Φεύγοντας, δήλωσε εντυπωσιασμένος από το υψηλό επίπεδο των παιδιών και από το πρόγραμμα που ακολουθείται καθημερινά στο camp».