Τον πρώτο λόγο ο Φοίβος για τον Αξιώτη

Στην Κρεμαστή άφησαν τελευταίο το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Λάκη Αξιώτη, γνωρίζοντας πώς οι επαγγελματικοί λόγοι τον κρατούν καθηλωμένο στο Καστελλόριζο, αλλά και θεωρώντας πώς πρέπει να τον αφήσουν να ασχοληθεί περισσότερο με τα επαγγελματικά του αυτή την εποχή.

Είναι αλήθεια πώς ο έμπειρος ποδοσφαιριστής εκεί που βρίσκεται …τρέχει και δεν φτάνει, αλλά κι όπως ο ίδιος τόνισε χθες «Δεν υπάρχει χρόνος για μπάλα αυτές τις μέρες…».

Οι πληροφορίες από τη Διοίκηση της Κρεμαστής ανέφεραν χθες, πώς ο πρόεδρος Γιώργος Σμαραγδιός και οι συνεργάτες του, πρόκειται να επικοινωνήσουν με τον Λάκη Αξιώτη εντός της ημέρας, σε μια προσπάθεια να τον πείσουν να βρίσκεται στο νησί μας πριν τον Σεπτέμβριο και ει δυνατόν από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, να ανανεώσει ουσιαστικά τη συνεργασία του,  αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει πολύ δύσκολο.

Παράλληλα ο ίδιος δίνει προτεραιότητα στο Φοίβο, παρά το γεγονός πώς πολιορκείται από ομάδες της Α΄ Κατηγορίας. Δύο από αυτές είναι ο Άρης Αρχ. και ο Απόλλων Καλυθιών, αλλά για τον Αξιώτη προέχει φυσικά ο Φοίβος. Η περίπτωση του είναι πολύ δύσκολη, καθώς η δουλειά του στο Καστελλόριζο αυτή την εποχή πάει πολύ καλά και δεν μπορεί να απουσιάσει από κει.