Ψάχνει επιθετικό  δίδυμο ο ΔΙ.ΑΣ.

Στη νέα ομάδα που προέκυψε από την συγχώνευση του Αντίμαχου με το Α.Ο. Δικαίου, οι παράγοντες της νέας Διοίκησης της έπιασαν για τα καλά δουλειά, με σκοπό την γρήγορη δημιουργία ενός πολύ δυνατού ρόστερ.

Οι προπονητές των δύο ομάδων Γιώργος Σταμάτης και Στάθης Γκουντελίτσας, έδωσαν τη λίστα με τους παίκτες που θέλουν από Αντίμαχο και Α.Ο Δικαίου και σιγά σιγά  πρόκειται να ολοκληρωθεί το ρόστερ της νέας ομάδας.

Η επιτροπή που ασχολείται με τις ανανεώσεις συνεργασίας των παικτών από τις δυο ομάδες, έχει πιάσει ήδη δουλειά κι έχει προχωρήσει πολύ σε αυτό  που της ανατέθηκε. Δεν αποκλείεται μάλιστα, μέσα στο Σαββατοκύριακο να υπάρξουν ανακοινώσεις.

Όπως έγινε γνωστό πάντως, η Διοίκηση σε συνδυασμό με τις εισηγήσεις της τεχνικής ηγεσίας αναζητάει δυο παίκτες, που θέλει να κάνουν τη διαφορά. Ένα μεσοεπιθετικό κι ένα σέντερ φορ. Στη θέση του φορ το πιο πιθανόν είναι  να αποκτηθεί ο Μανώλης Χατζηφούντας.

Οι δυο προπονητές θα ρίξουν περισσότερο το βάρος στο κωακό στοιχείο και θα φέρουν στην ομάδα όσα ταλέντα γίνεται από τις ομάδες του νησιού. Προς στιγμή πάντως, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι  ανακοινώσεις της επιτροπής μεταγραφών.

Παράλληλα έγινε γνωστό και το σήμα που θα φορέσει η νέα ομάδα στις φανέλες της