Έπιασαν δουλειά στον ΑΕΡΑ

Αναλαμβάνουν δράση οι Διοικούντες τον ΑΕΡΑ, με σκοπό να ετοιμαστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα το ρόστερ και οι «ερυθρόλευκοι» να είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν προετοιμασία, όποτε ο Βαγγέλης Χοσάδας που θα είναι και φέτος όπως όλα δείχνουν στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, ορίσει την ημερομηνία εκκίνησης.

Ο κόουτς του ΑΕΡΑ ασχολείται αυτή την περίοδο, με το καμπ που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πώς δεν έχει μιλήσει με την Διοίκηση του Μιχ. Αντώνογλου και τους Διοικούντες την ομάδα για τις συζητήσεις που πρέπει να γίνουν με τους  παίκτες.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχουν επίσης γίνει συζητήσεις με ποδοσφαιριστές, που θα πλαισιώσουν το φετινό ρόστερ. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον τερματοφύλακα του Διαγόρα Γιώργο Δαρζέντα, ο οποίος είναι ελεύθερος, με τον Ηλία Μπαϊρακτάρη, ο οποίος αγωνιζόταν στον Αστέρα Μασσάρων, αλλά και με τον Μιχάλη Πλύγκο, ο οποίος έχει σημαντικές παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

Παράλληλα γίνονται συζητήσεις ήδη με τους παίκτες που είναι στην ομάδα. Το Σαββατοκύριακο θα είναι γεμάτο επαφές των Διοικούντων προκειμένου να ολοκληρωθεί όσο γίνεται γρηγορότερα το ρόστερ της ομάδας.