Κολοσσός: Στην Κύπρο για δυνατά φιλικά

Έχει χρόνια να περάσει τα σύνορα για να δώσει φιλικά προετοιμασίας ο Κολοσσός H Hotels ωστόσο φέτος αποφασίστηκε να κάνει το ταξίδι στην Κύπρο, αποδεχόμενος την πρόσκληση του ΑΠΟΕΛ για το ετήσιο τουρνουά που διεξάγεται στη μνήμη του πρώην προέδρου του συλλόγου, Μιχάλη Ζιβανάρη.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το 14ο Ζιβανάρειο τουρνουά μπάσκετ θα διεξαχθεί στη Λευκωσία, στο κλειστό γυμναστήριο «Τάσσος Παπαδόπουλος / Ελευθερία», στις 22-24 Σεπτεμβρίου, με τον ΑΠΟΕΛ ν’ απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής σε ελληνικές ομάδες, όπως έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν.

Πέραν του Κολοσσού H Hotels, την πρόσκληση αποδέχθηκε επίσης η ΑΕΚ του Σωτήρη Μανωλόπουλου, συνεργάτη του Άρη Λυκογιάννη στον πάγκο του Παναθηναϊκού πριν δύο χρόνια, καθώς και το Ρέθυμνο Cretan Kings, δεδομένου ότι την τεχνική ηγεσία της κυπριακής ομάδας έχει αναλάβει ο πρώην προπονητής των Κρητικών, Τόνι Κωνσταντινίδης.

Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα αρκετά δυνατό τουρνουά στο οποίο οι «θαλασσί» θα δοκιμάσουν τις …αντοχές τους απέναντι σε μία ομάδα (ΑΕΚ) που θέλει να πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα κι Ευρώπη (Champions League) και σε μία (Ρέθυμνο) που παραδοσιακά πλέον αποτελεί ισοδύναμο αντίπαλο.
Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι λογικά πριν την αναχώρηση για Κύπρο, ο Κολοσσός H Hotels θα έχει παίξει και το πρώτο του επίσημο ματς για τη σεζόν 2017-18 καθώς το Κύπελλο Ελλάδας είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 13 Σεπτεμβρίου.