Ακαδημία Καλύμνου: Νέος εκλεκτός καλεσμένος ο Τσαρτσαρής!

Τον πρώην υπαρχηγό του Παναθηναϊκού και νυν υπεύθυνο των «πράσινων» ακαδημιών, Κώστα Τσαρτσαρή, θα υποδεχθούν την Πέμπτη 6 Ιουλίου οι νεαροί συμμετέχοντες του basketball camp της Ακαδημίας Καλύμνου!

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Συνεχίστηκε για 5η ημέρα και ολοκληρώνεται αύριο (σ.σ. σήμερα) με απόλυτη επιτυχία η 1η περίοδος του Καλοκαιρινού Camp της Ακαδημίας, στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Καλύμνου.

Τη Δευτέρα 3/7/2017 ξεκινά η 2η περίοδος. Ένας από τους επίσημους προσκεκλημένους μας θα είναι ο κάτοχος τριών πρωταθλημάτων Euroleague , δέκα πρωταθλημάτων και οχτώ κυπέλλων Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό, ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΡΤΣΑΡΗΣ.

Ο υπεύθυνος των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού θα επισκεφθεί το Camp την Πέμπτη 6 Ιουλίου για να συνομιλήσει, να συμβουλέψει και να προπονήσει τους νεαρούς αθλητές μας.

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ!!!».

Ανταποκρίθηκαν στο spacing

Δηλώσεις στο sport-fm έκανε ο προπονητής της ΑΕΚ, Σωτήρης Μανωλόπουλος, αναφορικά με το πρόσφατο ταξίδι του στην Κάλυμνο: «Πρώτα πήγα Κω, μετά πήρα το καράβι για Κάλυμνο. Αποζημιώθηκα γιατί πέρασα πολύ καλά και οι άνθρωποι φιλόξενοι.

Είχε 200 παιδιά η ακαδημία της πόλης και διψούσαν να μάθουν πράγματα. Οι ερωτήσεις ήταν πολύ καλές για το μπάσκετ. Μετά είπα ότι θα έχω μια ομάδα επίδειξης και κάναμε κανονική προπόνηση. Ασχοληθήκαμε με την ατομική τεχνική. Είχα ενδοιασμούς εάν θα τους διδάξω αποστάσεις, που είναι σημαντικό και δύσκολο κομμάτι. Ανταποκρίθηκαν και μετά κάναμε ασκήσεις στην έξτρα πάσα. Ανταποκρίθηκαν και ήταν πολύ καλοί και πέρασα πολύ καλά στην Κάλυμνο».