Σπουδαία  εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα

Μια σημαντική κίνηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, η οποία έδωσε μάλιστα και πολύ μεγάλη χαρά στα παιδιά με ειδικές ανάγκες των σχολείων  ΚΔΑΠ ΜΕΑ „ΕΣΤΙΑ“ & ΚΔΑΠ ΜΕΑ „ΠΝΟΗ“  πραγματοποίησε η  εταιρεία  RHODES ADVENTURES – BRIX EVENTS, η οποία δραστηριοποιείται στη Ρόδο διοργανώνοντας αθλητικές και team building  (ενίσχυση της εταιρικής ομαδικότητας).

Η εκδήλωση είχε ως έπαθλο την προσφορά τριών τρίκυκλων ποδηλάτων στα παιδιά που είχαν την ευκαιρία και τη δυνατότητα να τα δοκιμάσουν στο  αθλητικό κέντρου του Καρακόνερου, με την πραγματοποίηση σχετικής δραστηριότητας  σε εβδομαδιαία βάση.

H Carolien Brix, ιδιοκτήτρια της εταιρίας, δίνει μεγάλη έμφαση στην ευαισθητοποίηση ξένων και τοπικών εταιριών, ώστε να προσφέρουν στις ευπαθείς ομάδες του τόπου μας.

Για τον λόγο αυτό όταν της ζητήθηκε από την γερμανική εταιρία  SAP Hybris Software να οργανώσει μια ημέρα δραστηριοτήτων με αντίστοιχη  δωρεά των ποδήλατων. Η SAP με μεγαλη χαρα αποδεχτηκε την προταση  που έγινε.

Η υποστήριξη της SAP Hybris, ήταν απαραίτητη για την πραγματοποίηση αυτής της εξαιρετικής κινησης.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τον κ. Σακελλάρη και την εταιρία του SAKELLARIS BIKES για την αφιλοκερδή υποστήριξη του τόσο στην διεκπερέωση της εκδήλωσης της SAP στην Ρόδο, όπως και στην παράδοση των ποδηλάτων στα ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΕΣΤΙΑ» και ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΠΝΟΗ» που πραγματοποιήθηκε στις 20.06.2017 στο Αθλητικό Κέντρο «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ».

Για την ομάδα των RHODES ADVENTURES, Carolien Brix.