Διπλό καλό νέο, περιμένει και τρίτο ο Διγενής

Μία ανάσα πριν από την ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού του βρίσκεται πλέον ο Διγενής, καθώς η διοίκηση του Μιχάλη Ψύλλου κατάφερε να καλύψει τις δύο από τις τρεις θέσεις που την «πονοκεφάλιαζαν».

 Τη φανέλα της ομάδας θα φοράει από εδώ και στο εξής ο μεσοεπιθετικός Παναγιώτης Γιακουμάκης. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής έρχεται στη Ρόδο για να υπηρετήσει τη στρατιωτική θητεία του και από τη στιγμή που οι Κοσκινιάτες έλαβαν τις απαραίτητες πληροφορίες για την ποιότητά του, δεν έχασαν χρόνο και τον έκαναν δικό τους.

Ο Παναγιώτης Γιακουμάκης αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας της ΕΠΣ Λασιθίου, για λογαριασμό της Νίκης Σητείας.

 Επιπλέον, στο Διγενή «μετακομίζει» ο Σταύρος Νίκας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κύπρο. Ο έμπειρος επιθετικός αποκτήθηκε προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε με την αποχώρησή του ο Ίκαρος Τριπολίτης.

 Την τελευταία-ταυτόχρονα όμως και η πλέον σημαντική- μεταγραφική «πινελιά» των Κοσκινιατών θα αφορά στη θέση του τερματοφύλακα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η διοίκηση και ο προπονητής Σάσα Γιόνοβιτς θα έχουν σύντομα τα καλά νέα που περιμένουν.