Κυκλοφορούν τα διαρκείας στον  Ιάλυσο

Τις κάρτες διαρκείας για την περίοδο 2017-18 και το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, έθεσε σε κυκλοφορία ο Ιάλυσος και καλεί όλους τους φίλους της ομάδας αλλά και του νησιού που θέλουν να βλέπουν ποδόσφαιρο ανώτερης Κατηγορίας, να προστρέξουν όποτε εκείνοι επιθυμούν και να τις προμηθευτούν.

Στη σχετική ανακοίνωση πάντως, ο Ιάλυσος τονίζει πώς οι λεγόμενες gold κάρτες αφορούν τις δερμάτινες θέσεις, που βρίσκονται στη σκεπαστή.

Η ανακοίνωση του Ιάλυσου για τα διαρκείας αναφέρει:

«Ο ΓΑΣ Ιάλυσος ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Οι κάρτες gold  αφορούν μόνο τις δερμάτινες θέσεις στη σκεπαστή εξέδρα με αριθμημένα καθίσματα ενώ οι κάρτες silver  αφορούν όλες τις υπόλοιπες θέσεις του γηπέδου.

 Περισσότερες πληροφορίες από τον κ. Θάνο Αμπελιώτη στο τηλέφωνο 6945137986 και με μήνυμα στο Facebook στην επίσημη σελίδα της ομάδας “ΓΑΣ Ιάλυσος Official».

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Μετά τους Βλάχο και Χριστόφ, οι επαφές της Διοίκησης της ομάδας για να ολοκληρωθεί το ρόστερ μέχρι το ξεκίνημα της προετοιμασίας δεν σταματούν, καθώς θέλουν να έχουν γεμάτο το ρόστερ μέχρι να ξεκινήσει το «χτίσιμο» της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, υπήρξε ενδιαφέρον του Ιάλυσου για τον 21χρονο αμυντικό του Ηρακλή, Γιάννη Τσότρα, αλλά …η κατάσταση παραμένει στάσιμη.

Ο παίκτης ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή, πέρυσι υπέγραψε το Νοέμβριο επαγγελματικό συμβόλαιο, πήρε συμμετοχές στη Σούπερ Λήγκα, αλλά αγωνίσθηκε και με την Κ 20 του Ηρακλή ενώ από το Γενάρη και μετά βρέθηκε στον Παναιγιάλειο. Αξίζει να σημειωθεί πώς  ο παίκτης ξεκίνησε σαν φορ και στον Ηρακλή καθιερώθηκε σαν στόπερ, εξαιτίας των τεχνικών του αρετών.

Ο Ιάλυσος ήρθε σε επαφή με τον μάνατζερ του, αλλά η περίπτωση του καθυστερεί πολύ καθώς κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και που θα αγωνίζεται ακόμα, με αποτέλεσμα να μην θέλει να δώσει ελευθέρας η Διοίκηση του Ηρακλή  και από την άλλη πλευρά Διοίκηση και τεχνική ηγεσία του Ιάλυσου, να μην θέλει παίκτη στο ρόστερ μετά το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Έτσι η περίπτωση του παραμένει στάσιμη.

Το ίδιο στάσιμη είναι και η περίπτωση του Στέλιου Ποζατζίδη που έμεινε ελεύθερος από τον Κλεάνθη, εξαιτίας περισσότερο οικονομικής διαφοράς που υπάρχει.