Οργανώνονται οι Αθλοπαιδιές

Πιο βατό από τον περυσινό αλλά και από τον άλλο υποόμιλο, θεωρούν στην Κω τον υποόμιλο της Α2 Κατηγορίας βόλεϊ των Ανδρών, στον οποίο θα πάρουν και φέτος μέρος.

Ο Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου και η Διοίκηση του συλλόγου, ασχολούνται από τώρα για την καλύτερη δυνατή οργάνωση εν όψει του επικείμενου πρωταθλήματος.

Μιλώντας στην "Ροδιακή" ο κόουτς των Αθλοπαιδιών τόνισε:

«Βρισκόμαστε φέτος σε έναν Όμιλο με Αθηναϊκές ομάδες αλλά και 2-3 ακόμα από την Πελοπόννησο. Φαίνεται από μια πρώτη ματιά πώς είναι βολικός αν και υπάρχει και το άγνωστο. Υπάρχει δηλαδή μια δυνατή ομάδα από την Πάτρα αλλά και νεοφώτιστες ομάδες από την Πελοπόννησο.

Σε ότι αφορά τις Αθηναϊκές, υπάρχει ο Ιωνικός ο οποίος δεν ξέρουμε σε ποια κατάσταση θα βρεθεί φέτος και ομάδες που είναι σταθερές όπως η Δραπετσώνα, η ΑΕΚ, το Μαρκόπουλο αλλά κι ο νεοφώτιστος Φοίβος. Από τα νησιά είμαστε εμείς και το Ροδίων. Ο Όμιλος συνεπώς είναι πολύ πιο βατός από εκείνο που παίξαμε πέρυσι αλλά και τον δεύτερο της Κατηγορίας μας».

Ο κόουτς της ομάδας, τόνισε μεταξύ άλλων πώς οι Αθλοπαιδιές της Κω θα βασιστούν και φέτος σε δικές τους δυνάμεις. Μοναδική απώλεια όπως φαίνεται θα είναι ο Δημήτρης Χατζηνικολάου, ο οποίος  θα φύγει για να σπουδάσει.

Μέχρι τώρα πάντως δεν έχουν ακόμα γίνει συζητήσεις με τους δικούς του παίκτες, αλλά όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου: «Υπάρχει ακόμα ένας μήνας μέχρι το ξεκίνημα της προετοιμασίας για να οργανωθεί ο σύλλογος και σε χορηγίες αλλά και να βάλουμε ξανά τις οικονομικές βάσεις για να πετύχουμε και φέτος».