Οι γραμμές διάβασης πεζών στη Ρόδο

Αναφέρει σε επιστολή του αναγνώστης τα εξής:

«Αξιότιμε Κύριε Διευθυντά
Είμαι και εγώ ένας Ροδίτης μάρτυρας της αδιαφορίας που επικρατεί σε αυτούς που ασχολούνται με τον τουρισμό, και όχι μόνον, και να σας καταγγείλλω σήμερα ότι στην Ναυαρχίδα του τουρισμού που είναι το Φαληράκι, από το Ξενοδοχείο ILISEUM έως το κέντρο του Φαληρακίου και σε όλη την διαδρομή δεν υπάρχουν καθαρές γραμμές κυκλοφορίας στο δρόμο και το πιο σοβαρό και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΓΡΑΜΜΕΣ διάβασης πεζών (ΚΟΙΝΩΣ ΖΕΒΡΕΣ) είναι μόνο κάτι σβησμένες ξεθωριασμένες γραμμές, προκειμένου με κίνδυνο να σκοτωθούν για να διασχίσουν τον δρόμο για να πάνε στα ξενοδοχεία τους.

ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ ...ποιος εισπράττει τα εκατομμύρια από τον τουρισμό; Δεν μπορούν να ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ 30 κιλά άσπρο πλαστικό να βάψουν τις ΖΕΒΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ πρώτα ή κανένα παιδί; Και μετά να τρέχουν και να μην φτάνουν;

Και τελειώνω με την εξής διαπίστωση. Όταν πάρει τηλέφωνο την κοινότητα, δήμο, περιφέρεια και οποιονδήποτε μπορεί να έχει σχέση με το θέμα η απάντηση είναι γνωστή ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΪΑΦΑ, ΔΗΛΑΔΗ, δεν είναι δική μας αρμοδιότητα... Ως συνήθως λες και ζούνε όλοι σε άλλη χώρα.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Γεωργιάδης Βασίλης»