«Ελάφι» παραμένει ο Δημητριάδης

Στο περασμένο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας κατέγραψε τις πρώτες συμμετοχές του κερδίζοντας τις εντυπώσεις και φέτος περιμένει τα καλύτερα, ελπίζοντας πως μέσα από τη σκληρή δουλειά, θα βρει μόνιμη θέση στην ενδεκάδα και θα έχει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες να ξεδιπλώσει τα πλούσιο ταλέντο του. Ο λόγος για τον 19χρονο αμυντικό μέσο Πέτρο Δημητριάδη, ο οποίος θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Ρόδου και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

 Εν τω μεταξύ, τα πρώτα μεταγραφικά νέα, που θα τους πείσουν πως η υπόσχεση για τη δημιουργία μίας ομάδας-πρωταγωνίστριας, παραμένει σε ισχύ, συνεχίζουν να περιμένουν οι φίλοι της Ρόδου.  Οι μέρες περνούν, οι ανακοινώσεις δεν έρχονται και ο κόσμος της ομάδας είναι λογικό να έχει αρχίσει να μπαίνει σε σκέψεις,  έχοντας τις αναμνήσεις του από ουκ ολίγα «πράσινα» καλοκαίρια.

Μόνο που όπως διαμηνύουν οι άνθρωποι του συλλόγου, ουδείς θα πρέπει να ανησυχεί. Η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού προχωράει με σταθερά βήματα και μετά τις 10 Ιουλίου, οι ανακοινώσεις θα είναι συνεχείς και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες.