Τα χέρια έδωσαν Ευαγόρας και Ιάλυσος

Με την ευχή να αποδειχθεί δημιουργική και επωφελής και για τις δύο πλευρές και κυρίως για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές στους οποίους επί της ουσίας απευθύνεται, εγκαινίασαν τη συνεργασία τους ο Ευαγόρας και ο Ιάλυσος.

 Οι εκπρόσωποι των διοικήσεων των δύο συλλόγων συναντήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, βρήκαν χωρίς δυσκολίες κοινό τόπο και συμφώνησαν στο κοινό πλάνο, το οποίο προβλέπει στενή συνεργασία και ανταλλαγή αθλητών, με τρόπο που θα τους βοηθήσει είτε να ωριμάσουν ποδοσφαιρικά μέσω του Ευαγόρα στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας, είτε να κάνουν το παραπάνω βήμα μέσω του Ιάλυσου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.  Σημειώνεται, πως η απόφαση των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Ευαγόρα για την έναρξη συνεργασίας με τους «τοξοβόλους» ήταν ομόφωνη.

Οι πρώτοι δανεισμοί
Τους πρώτους δύο δανεισμούς ποδοσφαιριστών από τον Ιάλυσο ανακοίνωσε χθες το απόγευμα ο Ευαγόρας. Τη φανέλα του θα φορούν την επόμενη αγωνιστική περίοδο οι νεαροί Γιώργος Αλαβέρας και Μάριος Αράπης. Η διοίκηση του συλλόγου τους καλωσορίζει και τους εύχεται να έχουν μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά.