Φοίβος: Στασιμότητα  στο θέμα Αξιώτη

Καμία εξέλιξη δεν υπήρχε μέχρι χθες στο θέμα της συμφωνίας του Φοίβου, με τον Λάκη Αξιώτη.

Ο ποδοσφαιριστής αξίζει να σημειωθεί πώς ήρθε σε επαφή με τον πρόεδρο του Φοίβου Γιώργο Σμαραγδιό και κατά την διάρκεια της  οι δυο πλευρές συζήτησαν το θέμα μιας νέας συμφωνίας, που θα άφηνε ευχαριστημένους και τον παίκτη αλλά και τον σύλλογο.

Ο παίκτης δεν απάντησε αμέσως κι αυτό οφείλεται περισσότερο στην επαγγελματική ενασχόληση του . Όπως έγινε γνωστό πάντως, ο ποδοσφαιριστής θα είχε εκ νέου επαφή με τον πρόεδρο του Φοίβου, στην οποία θα του εξέθετε την κατάσταση πως είχε δημιουργηθεί στο επαγγελματικό κομμάτι το δικό του, αλλά και αν τον ευχαριστούσε η πρόταση που του έκανε η ομάδα που τον ανέδειξε φυσικά.

Το θέμα  παρέμενε στάσιμο και χθες, αλλά δεν αποκλείεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να υπάρξουν εξελίξεις.

Κατά τα άλλα το ρόστερ έχει κλείσει για τον Σάββα Ορφανίδη, ο οποίος μαζί με τους Διοικούντες ασχολούνται πλέον με τις λεπτομέρειες της προετοιμασίας που θα γίνει στην Κρεμαστή, περιμένοντας  και την εξέλιξη στο θέμα Αξιώτη .

Παράλληλα ο κόουτς του Φοίβου,  προσπαθεί να κλείσει όσο το δυνατόν δυνατότερα φιλικά κατά την διάρκεια της, προκειμένου να «μοντάρει» όσο καλύτερα γίνεται την ομάδα του εν όψει του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας, στο οποίο οι στόχοι είναι ιδιαίτερα υψηλοί…