Ξέγνοιασαν στον Αστέρα Μασσάρων, δηλαδή…σχεδόν

 Νωρίς νωρίς ξέγνοιασαν η διοίκηση του Αστέρα Μασσάρων και ο προπονητής Σάββας Σταυρίδης με τον καταρτισμό του ρόστερ με το οποίο θα πορευτεί ο σύλλογος στο επόμενο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.  

Ως μοναδικό ανοιχτό «μέτωπο» έμεινε αυτό του Αντώνη Σώτα, ο οποίος αναμένεται να απαντήσει, εντός των επόμενων ημερών, επί της πρότασης που του έγινε. Ακόμα κι αν ο έμπειρος ακραίος αμυντικός επιλέξει να μην ενταχθεί στον Αστέρα, ο σύλλογος δύσκολα θα κάνει άλλη μεταγραφή, μένοντας στους ποδοσφαιριστές που είτε ανανέωσαν τη συνεργασία τους, είτε αποκτήθηκαν από την αγορά.

Είναι οι  Ντίμτσε Στογιανόφσκι, Μανώλης Φωτάρας, Κώστας Κλημαντής (από τον Άγιο Γεώργιο), Απόστολος Χατζημανώλης, Μιχάλης Λούππος, Μάριος Χατζημανώλης, Νεκτάριος Πέθακας (από τον Κλεόβουλο), Ερτζάν Κιλασίν, Μανώλης Λούππος (από τον Άγιο Γεώργιο), Δημήτρης Ζωάννου (από τους Ιππότες), Ντούτσε Αλιάι (από τους Ιππότες), Γιώργος Κοτσίκος, Γιώργος Φαρμακαλής (και οι δύο από τον Άρη), Γιώργος Πλαγγέντης, Λευτέρης Πλαγγέντης (από το Διγενή), Μιχάλης Κρητικός (από την Κύπρο) Μανώλης Πονιάς και Γιάννης Χρυσαφίνης (και οι δύο από τον Άγιο Γεώργιο).

 Προετοιμασία για το Καμειρί
 Για το πανηγύρι στο Καμειρί, στις 12 Ιουλίου, προετοιμάζονται οι άνθρωποι του Αστέρα Μασσάρων.  Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο σύλλογος θα στήσει το στέκι του, περιμένοντας από τους φίλους του ποδοσφαίρου να τον στηρίξουν.