Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και συνεχίζονται οι ενημερωτικές δράσεις για θέματα Πολιτικής Προστασίας στη Ρόδο

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ενημερώνει ότι πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία και συνεχίζονται οι ενημερωτικές δράσεις για θέματα Πολιτικής Προστασίας στο νησί της Ρόδου στις 29 - 30.6.2017 και 3.7.2017.

Στα πλαίσια των προληπτικών δράσεων, της ευαισθητοποίησης και της ενεργοποίησης των πολιτών, διανεμήθηκε σε κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης της Ρόδου και σε Δημοτικά Διαμερίσματα έντυπο υλικό που αφορά την αντιμετώπιση καύσωνα, την αποφυγή δασικών πυρκαγιών και τη διαχείριση φυσικών κινδύνων και εκτάκτων αναγκών. Επίσης αντίστοιχο ενημερωτικό υλικό διατίθεται και στα Κ.Ε.Π. του νησιού της Ρόδου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ευχαριστεί τα στελέχη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ν.Αι., του Δήμου Ρόδου, το Διοικητή και τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου που στήριξαν και συμμετείχαν έμπρακτα σε αυτήν την ενημερωτική δράση.

Ευχαριστίες και στα Μ.Μ.Ε. της περιοχής που πρόβαλαν αυτήν την ενημερωτική ενέργεια και φιλοξενούν δωρεάν σχετικό διαφημιστικό μήνυμα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας που αφορά τη διαχείριση φυσικών κινδύνων και καταστροφών.

Οι ενημερωτικές δράσεις θα συνεχιστούν και στα υπόλοιπα Δημοτικά Διαμερίσματα της Ρόδου και στα νησιά της Δωδεκανήσου.