Ιπποκράτης: Τα ηνία στον Ασημακόπουλο!

Με ανακοίνωσή του, ο Ιπποκράτης έκανε γνωστό πως «η νέα διοίκηση, έχοντας ως μέλημά της την εύρυθμη λειτουργία όλων των τμημάτων του συλλόγου μας, ξεκίνησε τις ενέργειες και αποφάσεις της από το πιο νευραλγικό και σημαντικό τμήμα, τις ακαδημίες μας.

Την επόμενη τουλάχιστον διετία, η διοίκηση συμφώνησε και δίνει τη διεύθυνση και την τεχνική επιμέλεια αλλά και τον προγραμματισμό των ακαδημιών στον διεθνή αθλητή μας, Αντώνη Ασημακόπουλο.

Η καριέρα και η παρουσία του για 20 χρόνια στα σαλόνια της Α1, η εμπειρία του, η γνώσεις για το αντικείμενο του μπάσκετ, η αγάπη του για το άθλημα αλλά κυρίως το ήθος και η υπευθυνότητά του, μας κάνουν να νιώθουμε σιγουριά για το μέλλον και πιστεύουμε ότι θα προσφέρουμε με αυτήν την επιλογή, πολύ υψηλό και ποιοτικό επίπεδο εκμάθησης του μπάσκετ και όχι μόνο.

Ευχόμαστε στον κύριο Ασημακόπουλο και τους συνεργάτες του καλή επιτυχία στο έργο τους κι είμαστε σίγουροι ότι και οι μικροί αθλητές μας αλλά και οι γονείς είναι ενθουσιασμένοι και ικανοποιημένοι με την επιλογή μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΑΤΖΗΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΣ».