Ανταγόρας: Χωρίς Καραμπατζάκη στην Α2

Έχοντας συμβάλλει τα μέγιστα στο να ανέβει επίπεδο το τοπικό γυναικείο μπάσκετ τα τελευταία χρόνια, η Μάγδα Καραμπατζάκη αφήνει τη Ρόδο (και την Κω) λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.

Με δύο ανόδους στο ενεργητικό της, με Πήγασο και Ανταγόρα, μετακομίζει (κατά πάσα πιθανότητα στη Θεσσαλονίκη) και αναζητά νέα επαγγελματική στέγη, όσον αφορά στο μπάσκετ. Κι αυτό γιατί δεν μπορεί να ενισχύσει την προσπάθεια του «πρωτάρη» Ανταγόρα στην Α2 εθνική κατηγορία. 

Εξάλλου, από τον κωακό σύλλογο ανακοινώθηκε το παρακάτω ευχαριστήριο: «Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι αθλήτριες και το προπονητικό team του ΠΑΣ Ανταγόρα Κω αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά και δημόσια τον Όμιλο Ν. Δασκαλαντωνάκη, που άμεσα και πρόθυμα προσέφερε αφιλοκερδώς άψογη φιλοξενία στις αθλήτριες του συλλόγου μας στο ξενοδοχείο "Vouliagmeni Suites- Grecotel Boutique Hotels" για τους αγώνες μπαράζ, που διεξήχθησαν στην Αθήνα.

Τον ευχαριστούμε για την έμπρακτη στήριξή του προς το Σωματείο μας και που παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, βοηθά με όποιο τρόπο μπορεί στην ευόδωση των στόχων της ομάδας μας».