Λατρεία για τον Γιαννάκη στην Κάλυμνο (φωτορεπορτάζ)

Τέτοιες επισκέψεις δεν συμβαίνουν συχνά και όταν τελικά γίνονται, είναι λογικά να τραβάνε όλη την προσοχή.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης βρέθηκε χθες στο κλειστό γυμναστήριο της Καλύμνου με αφορμή το camp της Ακαδημίας και συγκέντρωσε πάνω του τα φώτα και την αμέριστη αγάπη των παιδιών αλλά και όλων όσοι συμμετέχουν!

Η ανακοίνωση της Ακαδημίας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Συνεχίστηκε για 2η ημέρα της 2ης περιόδου και με απόλυτη επιτυχία το Καλοκαιρινό Camp  της Ακαδημίας, στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Καλύμνου.

Σήμερα (σ.σ. χθες) οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες είχαν τη χαρά και την τιμή να υποδεχθούν στο Camp τον θρύλο του Ελληνικού μπάσκετ, κ. Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο κ. Γιαννάκης, αφού μίλησε στα παιδιά για θέματα μπάσκετ, έλυσε όλες τις απορίες τους και στη συνέχεια παρακολούθησε την προπόνηση της Ακαδημίας.

Στο τέλος της ημέρας, με πολλή υπομονή, φωτογραφήθηκε με τα παιδιά και τον κόσμο που κατέκλυσε το κλειστό. Φεύγοντας, δήλωσε εντυπωσιασμένος από το υψηλό επίπεδο των παιδιών και από το πρόγραμμα που ακολουθείται καθημερινά στο camp και έδωσε ραντεβού για του χρόνου, προκειμένου να δει την πρόοδο των αθλητών».