Επιτυχίες του Φειδιππίδη στη Λάρισα

Διεξήχθη με απόλυτη οργανωτική επιτυχία το 30ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Βετεράνων Αθλητών στο Στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας το περασμένο σαββατοκύριακο.

Τους αγώνες διοργάνωσε ο ΣΥ.ΒΑ.Σ Λάρισας , υπό την Αιγίδα της Ο.Ε.Β.Α.Σ και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων.

Συνολικά 400 Αθλητές και Αθλήτριες αγωνίστηκαν μέσα στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας και του «ευ αγωνίζεσθαι», αψηφώντας  τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν, κάνοντας πραγματικά μια υπέρβαση.

Ο ΣΕΒΑΣ Κω « Ο Φειδιππίδης» συμμετείχε με έξι αθλητές, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους, το αθλητικό τους ήθος και τις επιδόσεις τους, στην μεγάλη αυτή διοργάνωση τον κλασικό αθλητισμό της Δωδεκανήσου. Μαζί σε αυτή την προσπάθεια και ο  Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών  Ρόδου.

Τα αποτελέσματα των αθλητών του Φειδιππίδη:
1. Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ: Η «σημαία» του συλλόγου . Χρυσό μετάλλιο στα 100μ και 200μ. Κατηγορία Α85
2. Γιάννης Αγγελακόπουλος: Χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν και Χάλκινο στο μήκος. Κατηγορία Α35.
3. Γεώργιος Χριστοφίδης: Χρυσό μετάλλιο στην σφυροβολία και 4η Θέση στον ακοντισμό. Κατηγορία Α40.
4. Νικόλαος Χατζηνικολάου: Χρυσό μετάλλιο στα 100μ. Κατηγορία Μ50.
5. Κωνσταντίνος Κατσαούνης: Ασημένιο μετάλλιο στην σφυροβολία και Χάλκινο μετάλλιο στον ακοντισμό. Κατηγορία Α45.
6. Στέργιος Χατζηστέργου: Ασημένιο μετάλλιο στα 400μ και Χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. Κατηγορία Α45.

Με ανακοίνωσή του ο Φειδιππίδης συγχαίρει όλους όσοι τον στηρίζουν και όχι μόνο:
«Συγχαίρουμε την πολύ καλή φίλη μας και συναθλήτρια Μάγδα Ροΐλιδου από την Ρόδο μας, για την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου στην σφαιροβολία με νέο βαλκανικό ρεκόρ και του Χρυσού μεταλλίου στην δισκοβολία. Κατηγορία Γ65.

Εκ μέρους όλων των αθλητών, αθλητριών και μελών του Δ/Σ, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο της Επιτροπής Αθλητισμού Δήμου Κω κ., Αθανάσιο Σταματάκη και στον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ Κω κ. Μανώλη Ζερβό για τη στήριξη  προκειμένου οι βετεράνοι αθλητές και αθλήτριες να πραγματοποιούν απρόσκοπτα τις προπονήσεις τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Δημοσιογράφους των ΜΜΕ της Κω και της Δωδεκανήσου που με άριστο επαγγελματισμό αναδεικνύουν όλες τις αθλητικές και κοινωνικές δραστηριότητες του Συλλόγου μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Δωδεκανήσιους για την αγάπη και την εκτίμηση που τρέφουν σε όλους τους βετεράνους αθλητές και αθλήτριες

Οι συμμετοχές  των Αθλητών μας στο « Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Λάρισα 2017», αφιερώθηκαν στην μνήμη όλων των φίλων συναθλητών και συναθλητριών από όλη την Ελλάδα που έφυγαν απρόσμενα από την ζωή.»