Πλατιά χαμόγελα στον Ηρακλή Μαριτσών

Πολύτιμους συμπαραστάτες έχει η διοίκηση του Ηρακλή Μαριτσών στην προσπάθειά της να ενισχύσει τα οικονομικά του συλλόγου και να βελτιώσει τις γηπεδικές εγκαταστάσεις της κοινότητας.

Με ανακοίνωσή τους, ο πρόεδρος Μανώλης Παπαδημήτρης και οι συνεργάτες του απευθύνουν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους εκείνους που βρίσκονται στο πλευρό τους:  

«Η Διοίκηση του Ηρακλή Μαριτσών θέλει να εκφράσει την ικανοποίησή της για την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμά της για εγγραφή νέων μελών και για παροχή βοήθειας γενικότερα.

Βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία κι ευχαριστούμε όλους όσοι έχουν προσφέρει, μέχρι τώρα, έστω μια ελάχιστη βοήθεια στην ομάδα, χρηματική ή μη.

Ιδιαίτερα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, αρχικά, αυτούς που έχουν κάνει εθελοντική εργασία για τη βελτίωση των γηπεδικών μας εγκαταστάσεων κι αυτούς που έχουν κάνει προσφορές για να τελειώσουν οι εργασίες γρηγορότερα.

Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε τη Χρωμόπολις για το βάψιμο των εξωτερικών τοίχων του γηπέδου μας, τον Σταμάτη Κούρο για το βάψιμο των αποδυτηρίων καθώς και τον Ορφανό Κώστα, το τοπικό διαμέρισμα Μαριτσών και τον Πρόεδρό του Ζερβό Μόσχο για την προσφορά χρωμάτων.

Επίσης, ευχαριστούμε τους κυρίους Παπαδημήτρη Γιώργο και Μανιαδή Μιχάλη για τον καθαρισμό του γηπέδου 5Χ5, τους αδελφούς Καλιβούρη για την προσφορά άμμου, την εταιρεία «Έργα ΔΕΗ» ΣΧΣ για τη μεταφορά άμμου και σκουπιδιών και τον Γιάννη Λολάκη για το άνοιγμα καναλιού με σκοπό την επισκευή του βοηθητικού μας γηπέδου.

Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι το «Στέκι» της ομάδας μας είναι καθημερινά ανοιχτό έξω από τις γηπεδικές μας εγκαταστάσεις».