Η παραίτηση του Ιωνικού έφερε αναστάτωση

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στην ΕΟΠΕ, η απόφαση του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2 των ανδρών. Μάλιστα η ομάδα του Ιωνικού, θα λάμβανε μέρος στον υποόμιλο που μετέχουν το «Ροδίων Αθλησις» και οι Αθλοπαιδιές της Κω.

Στον Αθηναϊκό σύλλογο, αποφάσισαν να μην πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα, αναστέλλοντας όπως δήλωσαν την λειτουργία της ανδρικής ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Ιωνικός είναι η ομάδα του προέδρου της ΚΕΠ, μέλους του ΔΣ της ΕΟΠΕ και γεν. γραμματέα της ΕΣΠΑΑ Χρήστου Σύλλα.

Μετά την αποχώρηση του Ιωνικού στον υποόμιλο απομένουν 9 ομάδες ήτοι: ΑΕΚ, Μαρκόπουλο, ΣΦΑΜ Φοίβος, Δραπετσώνα, ΑΟΝ Αργυρούπολης, ΕΑ Πατρών. ΑΟ Αιγιαλέων, Αθλοπαιδιές της Κω και «Ροδίων Αθλησις».

Η αποχώρηση του Ιωνικού αφήνει εννέα τις ομάδες στον Όμιλο και με δεδομένο πώς έχει εκδοθεί η προκήρυξη, κανείς δεν ήξερε χθες να πει, τι θα επακολουθήσει και πώς θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα. Για τον σκοπό αυτό πρόκειται να συνεδριάσει σήμερα το ΔΣ της ΕΟΠΕ και να πάρει θέση.

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟ «ΡΟΔΙΩΝ»
Στο μεταξύ οι Διοικούντες του «Ροδίων» και ο Νίκος Τρατσέλας δεν βιάζονται να ολοκληρώσουν το ρόστερ της ομάδας.  Περιμένουν φυσικά τις εξελίξεις μετά την αποχώρηση του Ιωνικού, αλλά όπως όλα δείχνουν μέχρι την Παρασκευή, αναμένεται να ανακοινωθούν δυο ακόμα μεταγραφές, οι οποίες θα συμπληρώσουν το ρόστερ χωρίς αυτό να σημαίνει πώς θα είναι οι τελευταίες.

Με δεδομένο πώς η Ροδίτικη ομάδα θα παίξει και φέτος στην Α2, η προετοιμασία θα ξεκινήσει γύρω στις 15 Αυγούστου, ενώ αναμένεται μετά τη σημερινή συνεδρίαση και ο τελικός καταρτισμός του Ομίλου αλλά και το πρόγραμμα των αγώνων.