Στις 24 Ιουλίου η έναρξη στην Κατταβιά

Από τώρα διοίκηση και τεχνική ηγεσία στην Κατταβιά σχεδιάζουν το πώς θα κυλήσει η προετοιμασία της ομάδας, αφού τα πράγματα φέτος είναι σαφώς δυσκολότερα με την άνοδο πια στην Α’ Κατηγορία.

Χθες μάλιστα ανακοινώθηκαν η ανανέωση της συνεργασίας με το Μανώλη Ντούπη, έναν ικανότατο μεσοεπιθετικό, όπως επίσης τα φιλικά της ομάδας, αφού η πρώτη συγκέντρωση ορίστηκε για τις 24 Ιουλίου, για να ξεκινήσουν οι παίκτες το …τρέξιμο μια βδομάδα μετά.

Η ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ της Α.Ε Κατταβιάς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την  ανανέωση την της συνεργασία της με τον μέσοεπιθετικό Μανώλη Ντούπη. Του εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν.

Επίσης το Δ.Σ και το προπονητικό τιμ έχουν αποφασίσει να γίνει στις 24/7 το πρώτο ραντεβού της ομάδος και η προετοιμασία να ξεκινήσει 31/7, στο πλαίσιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθούν τα εξής φιλικά, 12/8 με Αστέρα Παστίδας, 19/8  με Άρη Αρχαγγέλου, 23/8 με Διαγόρα Βατίου, 26/8 με Κλεάνθη Παραδεισίου, 30/8 με Φοίβο Κρεμαστής, 2/9 με Διγενή Κοσκινού, 6/9 με Ηρακλή Μαριτσών και 9/9 με Άρη Αρχαγγέλου.»