Φυλάκιση 11 μηνών στον “θερμόαιμο” Αλβανό

Ποινή φυλάκισης 11 μηνών με αναστολή επιβλήθηκε από το αυτόφωρο δικαστήριο σε βάρος του 44χρονου αλλοδαπού Αλβανικής καταγωγής ο οποίος κατηγορείται από δύο τουρίστριες ότι αφού έκανε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους, τους ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά και όταν αρνήθηκαν χτύπησε την μία εξ αυτών και τις απείλησε με ένα ρόπαλο!

Ο 44χρονος κάθισε στο εδώλιο του αυτόφωρου δικαστηρίου όπου και κρίθηκε ένοχος, του επιβλήθηκε η παραπάνω ποινή η οποία αναστέλλεται επί τριετία, ενώ παράλληλα άσκησε και έφεση και έτσι η υπόθεση θα εκδικαστεί και σε δεύτερο βαθμό το επόμενο διάστημα.

Το περιστατικό φέρεται να εκτυλίχθηκε στη ευρύτερη περιοχή της Κρεμαστής την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 το πρωί και καταγγέλθηκε το απόγευμα στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού το οποίο και εξιχνίασε την υπόθεση.
Πιο συγκεκριμένα, η 32χρονη Αγγλίδα και η 24χρονη Πολωνή ήρθαν στο νησί μας για διακοπές στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής 2 Ιουλίου 2017 και καθώς στο ξενοδοχείο που θα διέμεναν δεν θα μπορούσαν να καταλύσουν νωρίτερα από το μεσημέρι αποφάσισαν να κάνουν μία βόλτα στη ευρύτερη περιοχή της Κρεμαστής.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία που έχει γίνει στην αστυνομία, περίπου στις 8.30 το πρωί περπατώντας βρήκαν μία αγροικία στην οποία διέμενε ο 44χρονος. Οι αλλοδαπές δήλωσαν ότι τον καλημέρισαν και τότε εκείνος τις προσέγγισε και προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της 32χρονης Αγγλίδας. Οι δύο κοπέλες συνέχισαν πεζές το δρόμο τους και τότε ο αλλοδαπός φέρεται να τις ακολούθησε με το αυτοκίνητο του και όταν τις έφτασε πρότεινε στην 24χρονη από την Πολωνία να κάνει έρωτα μαζί του!

Όταν εκείνη αρνήθηκε ο αλλοδαπός κατηγορείται ότι την χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο ενώ παράλληλα πήγρε ένα ρόπαλο που είχε στο όχημα του και τις απείλησε.
Το περιστατικό έληξε καθώς όπως οι αλλοδαπές δήλωσαν ακούστηκε ένας θόρυβος, ο 44χρονος Αλβανός φοβήθηκε και έφυγε.

Οι δύο κοπέλες πήγαν στο ξενοδοχείο τους και λίγη ώρα αργότερα κατήγγειλαν το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού, προσωπικό του οποίου στις 4 το απόγευμα της ίδιας ημέρας εντόπισε και συνέλαβε το δράστη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος παραδέχεται ότι συναντήθηκε και μίλησε με τις κοπέλες όμως αρνείται ότι προέβη σε όλες τις άλλες πράξεις που του καταλογίζονται. Ο 44χρονος έχει αναγνωριστεί από τις  καταγγέλλουσες, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο του βρέθηκε το ρόπαλο που χρησιμοποίησε μήκους 75 εκατοστών και κατασχέθηκε.