Πήραν σειρά τα φιλικά στην Κρεμαστή

Στο Φοίβο έχει σχεδόν κλείσει η κινητοποίηση για τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές του συλλόγου.

Αφού ανανεώθηκαν οι συνεργασίες με τους παίκτες που ήθελε να κρατήσει στον «κορμό» ο Σάββας Ορφανίδης, έγιναν κι άλλες κινήσεις σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα αρκετά ανταγωνιστικό σύνολο που θα κάνει πρωταθλητισμό τη φετινή περίοδο και με στόχο την κατάκτηση του τίτλου.

Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά, μένουν μόνο οι ανακοινώσεις για τις περιπτώσεις των Μιχάλη Κεφάλα και Κώστα Καλημέρη. Όπως έγινε γνωστό, υπάρχει η συμφωνία και απομένει μόνο η προσκόμιση των εντύπων ελευθέρας από τους παίκτες στο Φοίβο.

Η προετοιμασία του Φοίβου θα ξεκινήσει στις 22 Ιουλίου και με τις λεπτομέρειες της, ασχολείται ήδη η τεχνική ηγεσία, με σκοπό να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα πάντα σε συνεργασία με την Διοίκηση της ομάδας.

Το τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας είναι τα φιλικά παιχνίδια που πρέπει να δώσει ο Φοίβος. Η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αλλά δεν αποκλείεται αυτό να γίνει εντός της ημέρας και να ανακοινωθεί η λίστα με τα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας.

Στο μεταξύ η προετοιμασία για να ανοίξει το στέκι του Φοίβου μέσα στο Σαββατοκύριακο συνεχίζεται κι ο σύλλογος καλεί ξανά όλους τους φίλους του, να πλαισιώσουν την προσπάθεια του αυτή, ούτως ώστε να υπάρχει η στήριξη που πρέπει από τον κόσμο ιδιαίτερα της Κρεμαστής.