Στις 17 Ιουλίου ξεκινούν τα «βάσανα» για τον Ιάλυσο

Σιγά  και με βάση συγκεκριμένο πλάνο σχεδιασμού βαδίζει ο Ιάλυσος, ο οποίος πλησιάζει στο να μπει εντατικά στην προετοιμασία που έχει ετοιμάσει η τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Σημειώνεται πώς  δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί το ρόστερ, αλλά υπάρχει ο χρόνος, προκειμένου ο σχεδιασμός να ολοκληρωθεί κατά τον καλύτερο τρόπο.

Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί, πώς δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμα τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, προκειμένου να «δέσει» η ομάδα σαν σύνολο και να παίξει καλό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο.

Μέχρι χθες πάντως, δεν είχε γίνει γνωστό αν τελικά η ομάδα θα βγει από το νησί για να δώσει δυνατά φιλικά παιχνίδια. 

Ωστόσο στο ξεκίνημα, υπάρχουν σημαντικές και καθοριστικές ημερομηνίες, για την προετοιμασία που έχουν γίνει ήδη γνωστές.

Πιο συγκεκριμένα:

Το τριήμερο 13,14,15 Ιουλίου οι παίκτες θα περάσουν από αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η αγωνιστική τους κατάσταση μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.

Από τη Δευτέρα 17  Ιουλίου, οι ποδοσφαιριστές μπαίνουν κανονικά στις προπονήσεις και ξεκινούν την προετοιμασία για την περίοδο 2017-18

Προς το παρόν, οι επαφές και οι συζητήσεις για την απόκτηση παικτών συνεχίζεται από τη Διοίκηση του Ιάλυσου και πάντα σύμφωνα με τις εισηγήσεις του Αλέξανδρου Αλεξιάδη. Δεν αποκλείεται μάλιστα εντός των ημερών, να υπάρξουν κι άλλες ανακοινώσεις.