Έξι ανανεώσεις και μια μεταγραφή στον ΑΕΡΑ

Στον ΑΕΡΑ Διοικούντες και τεχνική ηγεσία έπιασαν για τα καλά δουλειά προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να αποτελέσουν και πάλι ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο και να έχει φυσικά πολύ καλύτερη πορεία από την περυσινή.

Έξι ανανεώσεις και μια  μεταγραφή ήταν ότι καλύτερο για ξεκίνημα στις επαφές και τις συζητήσεις που είχε η Διοίκηση του Μιχάλη Αντώνογλου.

Πιο συγκεκριμένα ανανέωσαν τη συνεργασία τους και θα φορούν και τη νέα περίοδο τα ερυθρόλευκα οι Χρήστος Γιαννακάκης, Νικήτας Μαλλιάκας, Χρήστος Γαργάλης, Μιχάλης Πλύγκος, Βάντερ Μασάδο, Νίκος Καλανδράνης, ενώ η μεταγραφή που έγινε είναι αυτή του Ηλία Μπαϊρακτάρη.

Ο τελευταίος αξίζει να σημειωθεί πώς στα 30 του είχε πέρυσι με τον Αστέρα Μασσάρων 29 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.  Αναλυτικότερα η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΕΡΑ αναφέρει τα εξής:   

«Το Δ. Σ. της ΑΕΡΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Χρήστο Γιαννακάκη, Νικήτα Μαλλιάκα, Χρήστο Γαργάλη, Μιχάλη Πλύγκο, Βάντερ Μασάδο και Νίκο Καλανδράνη. Επίσης, καλωσορίζουμε στην ομάδα τον Ηλία Μπαϊρακτάρη και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία».