Έτοιμα… παρά ένα τα φιλικά του Κλεάνθη

Στις 27 Ιουλίου θα αρχίσει να δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές του Κλεάνθη ο προπονητής τους, Γιώργος Σάββενας.

Για τις 8 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί οικογενειακό δίτερμα, ενώ στις 12 του επόμενου μήνα οι Παραδεισιώτες θα δώσουν το πρώτο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας τους, αντιμετωπίζοντας τη Ρόδο.

Θα ακολουθήσει η συμμετοχή στο τουρνουά του Ηρακλή Μαριτσών (19 Αυγούστου), καθώς και οι συναντήσεις με την Κατταβιά (16 Αυγούστου) και Κλεόβουλο (30 Αυγούστου). Στις 3 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται στο Παραδείσι το τουρνουά «Αλέκος Παπαγρηγορίου», με τη συμμετοχή του οικοδεσπότη Κλέανθη, του Φοίβου, του Ηρακλή Μαριτσών και του Αστέρα Παστίδας, με τον οποίο θα αναμετρηθούν οι «ροσονιέρι» άλλη μία φορά, στις 9 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα των φιλικών δεν έχει κλείσει ακόμα, καθώς ο Γιώργος Σάββενας και οι συνεργάτης του Παναγιώτης Καρίκης, αναζητούν αντίπαλο για τις 23 Αυγούστου.

Στον Κλεάνθη κι επισήμως ο Τόππος

Την εδώ και αρκετές μέρες «κλεισμένη» συμφωνία της με το τερματοφύλακα Γιώργο Τόππο, ανακοίνωσε χθες και επισήμως ο Κλεάνθης. Ο 27χρονος πρώην τερματοφύλακας του Φοίβου θα υπερασπίζεται την εστία της ομάδας του Γιώργου Σάββενα μαζί με τον Παναγιώτη Καστανάκη, που ανανέωσε τη συνεργασία του στις 26 Ιουνίου.