Ν. Σαντορινιός: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί»

Σχόλιο του γραφείου Τύπου αναφορικά με  τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς που εκτόξευσε κατά του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο κ. Κεγκέρογλου, βουλευτής ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ:

«Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά πως η προσπάθεια επανεκκίνησης της «κεντροαριστεράς», είναι επί της ουσίας μια φιέστα που βασίζεται στα ίδια παλιά υλικά. Το ήθος και ο πολιτικός κατήφορος που έχει πάρει το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία χρόνια, εκφράστηκαν για μια ακόμη φορά, δια στόματος του κ. Κεγκέρογλου, σήμερα στη Βουλή.

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

Από πλευράς μας, εκφράζουμε την κατανόησή μας στο ξέσπασμα του κ. Κεγκέρογλου, αφού πράγματι πρέπει να είναι κανείς «θρασίμι» για να τολμήσει να υπερασπιστεί στελέχη και πρώην Υπουργούς του ΠΑΣΟΚ την ώρα που αποκαλύπτονται, κατά ριπάς, η εμπλοκή τους στα σκάνδαλα για την Υγεία, στις μίζες για τα εξοπλιστικά, στα θαλασσοδάνεια των κομμάτων, κτλ.

Ο «βούρκος», που ανέφερε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, είναι πολύ βαθύς για εκείνους που σπίλωσαν την ιστορική παράταξη του ΠΑΣΟΚ με πράξεις διαπλοκής και διασπάθισης δημοσίου χρήματος».