Μέχρι τις 28 Ιουλίου η έκθεση της ομάδας VISTA

Η εικαστική ομάδα VISTA δημιουργήθηκε πρόσφατα μέσα από την ανάγκη των τριών μελών της για να ενώσουν τις δυνάμεις τους, να μοιραστούν απόψεις, εμπειρίες και το πάθος τους για τη ζωγραφική.

Η Σταματία Γρηγορά και η Μαίρη Κατσανάκη είχαν ήδη μια δεκαετή πορεία στο χώρο των εικαστικών, ενώ αργότερα ενσωματώθηκε στην παρέα και ο Κωνσταντίνος Κανάκης ο οποίος, παρόλο που είναι πτυχιούχος βυζαντινός ζωγράφος, έκανε «στροφή» προς τη σύγχρονη ζωγραφική.

Οι VISTA έκαναν το άνοιγμά τους προς τον κόσμο με την πρώτη τους έκθεση που φιλοξενήθηκε με επιτυχία στο Rock & Roll music diner μεταξύ Απριλίου και Μαΐου 2017.

Πλέον, η έκθεση έχει μεταφερθεί στο μαγευτικό χώρο των ΠΗΓΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και θα παραμείνει έως τις 28/7/2017. Εκεί  συναντιούνται μέσα στο διψασμένο για ζωή καλοκαίρι και την καταγάλανη Αιγαιοπελαγίτικη θάλασσα, το πάθος, το όνειρο και η φαντασία των δημιουργών της  ομάδας VISTA…

Στον ιστορικό και ιδιαίτερο χώρο της Ροτόντας θα μπορέσει κανείς να απολαύσει τα έργα των τριών δημιουργών, σε τρεις ξεχωριστές ενότητες, (κατά καλλιτέχνη) και θα διαπιστώσει ότι η έκθεση ξεχειλίζει από την αγάπη των καλλιτεχνών για τα δημιουργήματά τους…. όπου το όνειρο και τα συναισθήματα καλπάζουν μέσα από τους πίνακες, ενώ τα θέματα αγγίζουν ευαίσθητες χορδές… κυρίως αυτών που ξέρουν να δραπετεύον από τη μίζερη πραγματικότητα με οδηγό την ελπίδα…