Από την… ανάποδη ξεκινάει η Κύπρος

Είθισται οι ομάδες πρώτα να ξεκαθαρίζουν τις σχέσεις τους με τους ποδοσφαιριστές που ήδη τους ανήκουν και μετά να βγαίνουν στη μεταγραφική αγορά, προκειμένου να καλύψουν τα κενά τους. 

Την εξαίρεση στον παραπάνω κανόνα αποτελεί η φετινή Κύπρος, μάλλον αναγκαστικά, λόγω της επιλογής της να αλλάξει φιλοσοφία, υιοθετώντας έναν αμιγώς αναπτυξιακό ρόλο.

Η ομάδα του Δημήτρη Σαλπιγκτίδη έκανε άνοιγμα προς αρκετές ομάδες, προφανώς και αυτές που εκπροσωπούν τα Δωδεκάνησα στη Γ’ Εθνική κατηγορία, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον της για νεαρούς ποδοσφαιριστές, τους οποίους και θα επιχειρήσει να εξελίξει.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μέχρι στιγμής ο σύλλογος έχει εξασφαλίσει το «οκ» για το δανεισμό επτά παιδιών, ενώ αναζητά άλλα πέντε. Από τις θέσεις στις οποίες θα αγωνίζονται οι δώδεκα νεοαποκτηθέντες θα εξαρτηθεί η παραμονή αρκετών «παλιών» της ομάδας, οι οποίοι έχουν ήδη ενημερωθεί σχετικά και περιμένουν τις εξελίξεις.

Λόγω του νεανικού χαρακτήρα της Κύπρου και της παρουσίας πολλών καινούργιων ποδοσφαιριστών, ο Δήμητρης Σαλπιγκτίδης αναμένεται να ξεκινήσει τις προπονήσεις νωρίτερα από τις υπόλοιπες ομάδες της Β’ κατηγορίας.