Γερά φιλικά τεστ για το Φοίβο

Τρεις ημερομηνίες μένουν για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα των φιλικών παιχνιδιών του Φοίβου Κρεμαστής. Ο Σάββας Ορφανίδης έχει ήδη κλείσει έξι από τα εννέα που ήθελε, για να ολοκληρωθεί ο δικός του σχεδιασμός.

Όπως όλα δείχνουν, ο Φοίβος έχει κλείσει φιλικά παιχνίδια με όλους τους «μεγάλους» του νησιού, ομάδες δηλαδή ανώτερης κατηγορίας, σε μια προσπάθεια να δει όσα περισσότερα γίνεται από τους παίκτες του σε δυνατά τεστ. Έχει δηλαδή κλείσει φιλικά παιχνίδια με τον Ιάλυσο, τη Ρόδο και το Διαγόρα που αντιπροσωπεύουν το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο  στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Όπως έγινε γνωστό το πρόγραμμα των φιλικών του Φοίβου μέχρι στιγμής έχει ως εξής:

-Στις 12 Αυγούστου θα παίξει με τον Ιάλυσο.

-Στις 19 Αυγούστου θα αγωνισθεί με τη Ρόδο

-Στις 23 Αυγούστου με τον Ηρακλή Μαριτσών

-Στις 30 Αυγούστου με την Κατταβιά

-Στις 2 Σεπτεμβρίου με το Κλεόβουλο

-Και στις 9 Σεπτεμβρίου με το Διαγόρα

Αξίζει να σημειωθεί πώς ο κόουτς του Φοίβου καταβάλει προσπάθειες, ούτως ώστε να κλείσουν ακόμα τρία φιλικά στις ημερομηνίες 5 Αυγούστου, 26 Αυγούστου και 6 Σεπτεμβρίου. Εάν τελικά δεν καταστεί αυτό δυνατό, τότε θα γίνει οικογενειακό διπλό.

Στο μεταξύ, από σήμερα θα λειτουργεί το στέκι της ομάδας που είναι έτοιμο να δεχθεί όπως κάθε χρόνο, όλους τους οπαδούς της ομάδας, αλλά και τους επισκέπτες που αρέσκονται κάθε χρόνο να απολαμβάνουν νόστιμο σουβλάκι και παγωμένη μπύρα και αναψυκτικά.