Περιμένει την απάντηση του Χατζηφούντα

Στην Ένωση Αντίμαχου-Δικαίου, δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί οι επαφές για τις ανανεώσεις των συνεργασιών των δικών της παικτών, που αποτελούν τον πρώτο στόχο της διοίκησης.

Υπάρχουν ακόμα συζητήσεις που πρέπει να γίνουν, αν και δεν αποκλείεται μέσα στη μέρα να υπάρξει κι άλλη ανακοίνωση από την πλευρά της Διοίκησης, που να αφορά ανανεώσεις συνεργασιών. 

Ένα άλλο θέμα που απασχολεί τους Κώους, είναι η περίπτωση ένταξης στο ρόστερ της ομάδας του Μανώλη Χατζηφούντα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ιάλυσο. Στον έμπειρο επιθετικό είναι αλήθεια πώς έχει γίνει μια πρόταση και η Διοικούντες της Ένωσης περιμένουν την απάντηση του. Κάτι τέτοιο όμως μέχρι το Δ.Σ. της Πέμπτης δεν είχε γίνει. Ο ίδιος ζήτησε χρόνο να απαντήσει, καθώς περιμένει προτάσεις κι από ομάδες ανώτερης κατηγορίας και δη Γ΄ Εθνικής στην οποία έχει αγωνισθεί.

Παράλληλα με την εισήγηση της τεχνικής ηγεσίας, η Διοίκηση αναζητά ένα καλό δεκάρι χωρίς μέχρι χθες τουλάχιστον να έχει βρει αυτό που θέλουν οι Γιώργος Σταμάτης και Στάθης Γκουντελίτσας. Αυτό που ψάχνουν  είναι ένας οργανωτής παιχνιδιού, ο οποίος να αξιοποιεί σωστά τους συμπαίκτες του και μέσα στον αγωνιστικό χώρο να κάνει τη διαφορά.

Οι Διοικούντες την Ένωση Αντίμαχου-Δικαίου δεν βιάζονται, πιστεύοντας πώς θα βρεθεί και μάλιστα θα είναι στην ομάδα μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία.