Κρούση σε Τζανή ο Διαγόρας

Στο Διαγόρα τηρούν στάση αναμονής οι άνθρωποι της Διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας, σε ότι αφορά την ενίσχυση του ρόστερ του. Στοχεύουν πλέον σε παίκτες με εμπειρία στις μεγάλες κατηγορίες,  που θα βοηθήσουν ουσιαστικά το “γηραιό” να φτάσει στο στόχο του που είναι ιδιαίτερα υψηλός.

Μια από τις περιπτώσεις που ενδιαφέρουν την ομάδα της πόλης μας, είναι αυτή του Μηνά Τζανή, ο οποίος έχει φορέσει στο παρελθόν με επιτυχία την κυανέρυθρη φανέλα. Είναι πλέον 33 χρόνων κι έχει εμπειρίες και μάλιστα πολύ καλές, ακόμα και από την Σούπερ Λιγκ .Είχε φορέσει και στο παρελθόν τα κυανέρυθρα προερχόμενος από τον ΟΦΗ και επιστρέφοντας σε αυτόν.

Στον Τζανή έχει γίνει ήδη πρόταση, όντας από τις περιπτώσεις που ενδιαφέρουν τον Διαγόρα και αναμένεται η απάντηση του παίκτη, που φόρεσε τελευταία την φανέλα του Εργοτέλη.

Πέρα από την περίπτωση του Τζανή, αξίζει να σημειωθεί πώς ο γηραιός της πόλης μας ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό του κι ένα φορ κρούσης.

Έχει εντοπίσει κάποιες περιπτώσεις η επιτροπή των μεταγραφών, αλλά ακόμα δεν υπάρχουν απαντήσεις για το θέμα αυτό.

Σαφέστατα πάντως η ομάδα της πόλης μας κι αφού έχουν ανανεωθεί κάποιες συνεργασίες,  εκείνο που κοιτάζει πλέον είναι το ψηλότερο… ράφι.

Εκεί υπάρχουν παίκτες οι οποίοι μπορεί να είναι χρήσιμοι, αλλά είναι ακόμα «μπλεγμένοι» με τη λύση της συνεργασίας και την σύναψη μιας άλλης με τον Διαγόρα.

Σαφέστατα και αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον οι απαντήσεις.