Συγχαρητήρια από το δήμαρχο Καρπάθου

Συγχαρητήριο μήνυμα στους Επιτυχόντες ΑΕΙ και ΤΕΙ απευθύνει ο δήμαρχος Καρπάθου Ηλίας Λάμπρος με αφορμή την υψηλή βαθμολογία που συγκέντρωσαν κατά τις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.

Ειδικότερα ο κ. Λάμπρος απευθυνόμενος στους επιτυχόντες αναφέρει τα παρακάτω: Νέες και Νέοι της Καρπάθου, Απόφοιτοι των Λυκείων του νησιού μας,.

Μετέχω, ολόψυχα, στη μεγάλη χαρά, όσων θα συνεχίσουν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση! Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις ειλικρινείς ευχές μου. Το συγκεκριμένο σκαλοπάτι της γνώσης, να τους οδηγήσει στο επαγγελματικό μέλλον που ονειρεύονται, σε μια Πατρίδα που θα αξιοποιήσει τα εφόδιά τους.

Παράλληλα, τα συγχαρητήριά μου απευθύνονται και στους Γονείς, αλλά και στους Καθηγητές τους, που συγκινημένοι καμαρώνουν την επιτυχία των παιδιών τους, αφού διαμόρφωσαν το σταθερό υπόβαθρο της γνώσης, το οποίο τα οδήγησε στην επιτυχία.

Για εκείνους που, η έκβαση της φετινής μάχης των εξετάσεων, δεν είχε το αποτέλεσμα που ποθούσαν, είμαι σίγουρος ότι, θα βρουν τα ψυχικά αποθέματα, και θα επιδιώξουν, εκ νέου και με πιο ολοκληρωμένη προετοιμασία, την επιτυχία να εισαχθούν στη Σχολή που επιθυμούν. Ακόμη, στους αποφοίτους των Λυκείων μας, που έλαβαν ήδη την απόφαση να μπουν αμέσως στον επαγγελματικό στίβο, εύχομαι να ευοδωθούν οι προσδοκίες τους, ώστε -με γόνιμο μόχθο- να πραγματώσουν τα όνειρά τους.

Σε όλους σας ανεξαιρέτως , εύχομαι από καρδιάς,  ένα καλύτερο μέλλον Για το ελπιδοφόρο αύριο της Καρπάθου. Για τη θετική προοπτική της Πατρίδας  μας, όπως την ονειρευόμαστε κι όπως αρμόζει στην Ιστορία και την Κληρονομιά μας, στις εκπληκτικές δυνατότητες όλων εσάς».