Συγχαρητήρια από το δήμαρχο Καρπάθου

Συγχαρητήρια από το δήμαρχο Καρπάθου

Συγχαρητήρια από το δήμαρχο Καρπάθου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 288 ΦΟΡΕΣ

Συγχαρητήριο μήνυμα στους Επιτυχόντες ΑΕΙ και ΤΕΙ απευθύνει ο δήμαρχος Καρπάθου Ηλίας Λάμπρος με αφορμή την υψηλή βαθμολογία που συγκέντρωσαν κατά τις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.

Ειδικότερα ο κ. Λάμπρος απευθυνόμενος στους επιτυχόντες αναφέρει τα παρακάτω: Νέες και Νέοι της Καρπάθου, Απόφοιτοι των Λυκείων του νησιού μας,.

Μετέχω, ολόψυχα, στη μεγάλη χαρά, όσων θα συνεχίσουν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση! Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις ειλικρινείς ευχές μου. Το συγκεκριμένο σκαλοπάτι της γνώσης, να τους οδηγήσει στο επαγγελματικό μέλλον που ονειρεύονται, σε μια Πατρίδα που θα αξιοποιήσει τα εφόδιά τους.

Παράλληλα, τα συγχαρητήριά μου απευθύνονται και στους Γονείς, αλλά και στους Καθηγητές τους, που συγκινημένοι καμαρώνουν την επιτυχία των παιδιών τους, αφού διαμόρφωσαν το σταθερό υπόβαθρο της γνώσης, το οποίο τα οδήγησε στην επιτυχία.

Για εκείνους που, η έκβαση της φετινής μάχης των εξετάσεων, δεν είχε το αποτέλεσμα που ποθούσαν, είμαι σίγουρος ότι, θα βρουν τα ψυχικά αποθέματα, και θα επιδιώξουν, εκ νέου και με πιο ολοκληρωμένη προετοιμασία, την επιτυχία να εισαχθούν στη Σχολή που επιθυμούν. Ακόμη, στους αποφοίτους των Λυκείων μας, που έλαβαν ήδη την απόφαση να μπουν αμέσως στον επαγγελματικό στίβο, εύχομαι να ευοδωθούν οι προσδοκίες τους, ώστε -με γόνιμο μόχθο- να πραγματώσουν τα όνειρά τους.

Σε όλους σας ανεξαιρέτως , εύχομαι από καρδιάς, ένα καλύτερο μέλλον Για το ελπιδοφόρο αύριο της Καρπάθου. Για τη θετική προοπτική της Πατρίδας μας, όπως την ονειρευόμαστε κι όπως αρμόζει στην Ιστορία και την Κληρονομιά μας, στις εκπληκτικές δυνατότητες όλων εσάς».

Διαβάστε ακόμη

Αφιερωμένο στην Όλυμπο της Καρπάθου το τελευταίο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής «Από Τόπο σε Τόπο»

Σημαντική δωρεά ιστορικού πίνακα στην κοινότητα Ολύμπου Καρπάθου

Επίσκεψη του δημάρχου Καρπάθου στον υφυπουργό Γ. Παππά για την αναβάθμιση του νησιού

Προβλήματα υδροδότησης στον δήμο Καρπάθου

Σωτήρια διάσωση της Πυροσβεστικής στην Αμοωπη της Καρπάθου

Φωτιά σε εξέλιξη στον ποταμό της Αρκάσας Καρπάθου

Γίλλες: Το παλιό έθιμο που γιορτάζεται μέχρι σήμερα στο Απέρι της Καρπάθου

Με κάθε επισημότητα τιμήθηκε και στην Κάρπαθο η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου (φωτογραφίες)