Έντονη αντίδραση κατά της ΝΟΔΕ από τον Γιάννη Μαχαιρίδη

Διευκρινιστική ανακοίνωση εξέδωσε ο πρώην Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννης Μαχαίριδης, για τα όσα αναφέρονται για τον ίδιο στην ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου.

Ειδικότερα αναφέρει τα εξής:

Σε ανακοίνωση της ΝΟΔΕ  αναφέρεται ψευδώς ότι ο τέως περιφερειάρχης άφησε γενιά έξω από το νοσοκομείο διαμαρτυρόμενος.

Και επειδή αυτή η εκδοχή "βολεύει" πολλούς και διάφορους και επειδή συνηθίζεται  να αποκαθίσταται η αλήθεια.

Είναι αλήθεια πως όντως ο  τότε Νομάρχης "γενειοφόρος" ήδη από τις φωτιές στην περιοχή της Λάρδου, πίεζε για την δέσμευση του τότε υπουργού Εσωτερικών και σημερινού Προέδρου της Δημοκρατίας για τη διάθεση των 4.500.000€ για την κατασκευή των αντιπλημμυρικών. Τελικά, διατέθηκαν μόνο τα μισά!

Η διαμαρτυρία έξω από το νοσοκομείο είχε ως αντικείμενο την ένταξη στον οργανισμό του Νοσοκομείου του Αιμοδυναμικού και του Ογκολογικού. Ήταν  μια πάνδημη διαμαρτυρία όλου του Ροδιακού λαού. Και πετύχαμε στην προσπάθεια μας.

Στον οργανισμό εντάχθηκαν και οι δύο μονάδες, απαραίτητες για τον τόπο μας, για τα νησιά μας. Είχαμε δε την ικανότητα και το χρόνο να ολοκληρώσουμε και λειτουργήσουμε το Αιμοδυναμικό, καταβάλλοντας ουσιαστικές προσπάθειες για το Ογκολογικό.

Όμως δεν προλάβαμε. Παρ’ όλα αυτά συνεχίζουμε και στηρίζουμε κάθε προσπάθεια για τη δημιουργία του.  Εμείς, αποδείξαμε με τα έργα μας πως ο τομέας της Υγείας ήταν και συνεχίζει να είναι στο επίκεντρο της πολιτικής μας για τη Ρόδο, για τα νησιά μας, για το Ν. Αιγαίο.